Körözése ellenére Bécsben tárgyalt az OMV vezérével Hernádi Zsolt

2015. október 14. 17:55

Bécsben tárgyalt szerda délután az OMV vezérigazgatójával Hernádi Zsolt, akit egyébként még mindig köröz az Interpol. Ennek ellenére a MOL tájékoztatása szerint Hernádi az utóbbi hónapokban többször járt Németországban is hivatalos látogatás keretében.

2015. október 14. 17:55

Az OMV vezérigazgatójával, Rainer Seele-vel tárgyalt Hernádi Zsolt, a Mol-csoport elnök-vezérigazgatója szerdán délután, Bécsben – értesült piaci forrásokból az MTI szerdán. 

Az MTI megkeresésére a magyar olajipari vállalat megerősítette az elnök-vezérigazgató látogatását, hangsúlyozta továbbá, hogy Hernádi Zsolt jogszerűen tartózkodott Ausztriában, és az elmúlt hónapokban több hivatalos látogatást tett Németországban többek között Berlinben is, ahol tárgyalásokat folytatott a közép-európai régió ellátásbiztonságáról.

Még körözik Hernádit

Hernádi Zsolt idén februárban került ismét a nemzetközi rendőri szervezet (Interpol) körözési listájára. Az ügyben kiadott vörös jelzés a legmagasabb riasztás, amely arra szólítja fel a szervezet tagjait – így többek között Ausztriát is –, hogy helyezzék előzetes letartóztatásba a keresett személyt, hogy később kiadják annak az államnak, amely a körözést kezdeményezte. Az utazással kapcsolatos jogi ügyeket nem kívánta kommentálni a MOL, de kiemelte, jogszerűek voltak a látogatások.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2015. október 15. 09:19
Két túró sétál a kőrúton az egyik amikor meglát egy rendőrt, mindig elbújik egy kapúaljban. A másik egy idő után megkérdezi miért teszed? Hát nem tudod? Körözött vagyok.
SigSauer
2015. október 15. 09:11
Köröztethetnénk a horvát miniszterelnököt! Bár talán már minek, erre a kis időre?! :)
Tintamin
2015. október 15. 08:36
Igazán fasza hely ez az Európa, ahol ilyen mocskos tolvajok, mint Hernádi, szabadon mászkálhatnak. Az megvan, hogy milyen ügyesen - gondolom, kurvasok pénzzel, meg Viktor ráhatásával - játszotta ki a magyar igazságszolgáltatást ez a suttyó?
Szúnyog
2015. október 15. 00:29
Ha semmilyen papírod nincs, akkor átmész Horvátországon állami segédlettel, s ahol majd megkérdezik, ki vagy, azt mondod, én vagyok az üldözött Mohamed. Ekkor kapsz havi 400 eurót, kaját, szűkös lakhatást. De ha uniós polgár vagy, akkor jaj neked, ha valahol az unióban azt mondták, rossz fiú vagy. Hol is van ez így? Ja, az Unióban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!