Az arabok nem esküdtek fel a Szent Koronára

2015. október 07. 11:29

Aradi vértanúk képeit ragasztották PM-aktivisták a CÖF plakátjaira, felhívva a figyelmet arra, hogy közülük csak öt volt született magyar, tehát a befogadó társadalom jó. Nem mindenki örült az akciónak.

2015. október 07. 11:29

A Párbeszéd Magyarország aktivistái elfogadhatatlannak tartják a CÖF plakátját, amivel szerintük hazaárulóként próbálják beállítani Karácsony Gergelyt, aki csak a nyitott, befogadó társadalom mellett érvelt.

Tiltakozásképpen aradi vértanúk képeit helyezték el az egyik plakáton, arra emlékeztetve, hogy a hős hadvezetők között mindössze öt volt született magyar, mellettük németek, osztrákok, szerbek és örmények haltak meg Magyarországért, mivel a magyar társadalom elfogadta őket.

Nem mindenki örült az akciónak, néhány arra járó idősebb nő és férfi finoman szólva kifogásolta a ragasztgatást. Egy nő azért tartja hibásnak a párhuzamot, mert az aradi vértanúk a Szent Koronára esküdtek fel, a bevándorlóként érkező arabok viszont nem. Egy férfi butának nevezte a sajtótájékoztatót tartó, történelemtanár végzettségű Tordai Bence PM-szóvivőt, mondván, hogy semmit nem tud a történelemről és a geopolitikáról. 

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NagyPál
2015. október 08. 13:11
Azt, hogy ezek a taták fölesküdtek-e a Szent Koronára nem tudom, de tuti, hogy könnyes szemmel énekelték anno az Internacionálét és és a példaképük Sztahanov volt.
cserebogár
2015. október 08. 10:03
Árnyalatnyi csúsztatás, de lényeges különbség a magyarázatban. "Elfogadta őket a magyar társadalom." Épp' fordítva történt. Ők fogadták el és tudták, érezték magukénak a magyar társadalmat! Akiket most kellene "integrálni", köszönőviszonyban sincs ezzel a magatartással. Hiába mondja magát történelemtanárnak ez a fajankó, attól még durván hazudik! Szégyen. Az Aradi vértanúk emlékét is gyalázza ez az otromba cselekedete!
szuverén
2015. október 08. 08:14
Undorító, halott gyalázázók. A forradalom emléknek a meggyalázása. Az életveszélyt, majd a halált vállaló hős tábornokokat, a hazájukból gyáván megfutamodó csürhéhez hasonlítani??? Az elemi, logikai szabályokkal sincsenek tisztában. Ez már, minden eddigi aljasságukat übereli. Ez már, elmekórtani eset.
Selamat
2015. október 08. 07:30
Megkövetem Bayer Zsoltot!! Ezek tényleg kihozzák az emberből a véleményét. Most én mondom, menjetek ti rohadék libsik a picsába!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!