atv.hu: Karrieristának tartják Novákot párttársai

2015. október 28. 22:00

Bár nem lesz következménye a Jobbikon belül Novák Előd vasárnapi Szabadság téri akciójának a pártelnök, Vona Gábor szerint, az atv.hu úgy tudja: a párton belül többen „önjáró karrieristának tartják Novákot” és sérelmezik, hogy a párt alelnöke „rendre büntetlenül ússza meg magánakcióit”.

2015. október 28. 22:00

„Rosszul elsült” akciónak nevezte az M1 aktuális csatornán Novák Előd jobbikos képviselő vasárnapi Szabadság téri akcióját a párt elnöke szerdán. Vona Gábor úgy fogalmazott: „minden pártnak vannak fenegyerekei, nekünk is van egy”. Ezzel együtt azt mondta: Novák Előd ügyének nem lesz következménye a párton belül.

A Híradóban elhangzott: Novák Előd, a párt alelnöke vasárnap kalapáccsal akarta leverni a szovjet címert a felszabadítási emlékműről, de a rendőrök megakadályozták ebben. Az M1 híradójában az atv.hu cikkét idézve kiemelték: „önjáró karrieristának tartják Novák Elődöt a párttársai”, és a Jobbik frakcióján belül többen is sérelmezik, hogy a párt alelnöke „rendre büntetlenül ússza meg magánakcióit”

A Híradó megkérdezte Volner Jánost, a párt másik alelnökét is, aki azt mondta: egyáltalán nem foglalkoztak Novák Előd ügyével. Mivel Novák Előd nem politikusi minőségében vett részt a rendezvényen, nincs miért elmarasztalni – idézte a Híradó Volner Jánost.

Az atv.hu cikke szerint a fideszes Tényi István Novák Előd vasárnapi akciója miatt bejelentést tett a Központi Nyomozó Főügyészségen garázdaság vétség gyanúja miatt, ismeretlen elkövető ellen. Az önkormányzati képviselő emellett a gyülekezési joggal való visszaélés miatt közérdekű bejelentést is tett az V. kerületi Rendőrkapitányságon, a rendezvény ugyanis szerinte megfelelt a politikai véleménynyilvánítás feltételeinek, ezáltal a gyülekezési jog hatálya alá esett.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Béres Ferenc
2015. október 29. 16:06
Nem hinném, hogy Novák részéről ez kampányfogás volt, inkább igaz magyar hite vezérelte. "Rosszul elsült akciónak" sem nevezném, hiszen legalább felhívták figyelmet arra , hogy milyen emlékmű áll a magyar szabadságról elnevezett téren. Egyébként meg, ha esetleg más tiltott önkényuralmi jelkép lenne valahol, azt is így tűrnék? Mert szerintem nem!
ThunderDan
2015. október 29. 12:35
"Novák Előd nem politikusi minőségében vett részt a rendezvényen" :)))))))))))))))))))) Volner, a lángész.
balbako_
2015. október 29. 08:11
Az ilyen kérdéseket, mint az emlékmű nem ilyen gerilla akciókkal kell megoldani, mert ezzel csak megnehezítik a tárgyalásos megoldást. Ez a fickó primitív zsigerpolitikus, vagdalkozó, esztelen, politikailag éretlen.
Senye Péter
2015. október 29. 07:19
Nem karrierizmus amit csinál, hanem pótcselekvés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!