Vona: Nem lesz összeurópai megoldás, vagy ha igen, nekünk rossz lesz

2015. szeptember 03. 11:59

Lehet gumicsizmában megtekinteni a kerítést, de ez nem elég – üzente a Jobbik elnöke, aki a honvédség bevetését szorgalmazza, és ha kell, tömegoszlató eszközök alkalmazását.

2015. szeptember 03. 11:59

Nem gyűlölködni jöttünk, nem is akarjuk, hogy bárki bárkit gyűlöljön – üzente Vona Gábor a Jobbikot gyűlöletkeltéssel vádoló balliberálisoknak a Jobbik tüntettéssorozatának kapcsán. „Azok, akik átjönnek a határon, ugyanúgy emberek, mint mi a különbség csak az, hogy nekünk ez a hazánk, amit meg fogunk védeni” – fogalmazott. Ennek érdekében – ha már a Magyar Gárdát ellehetetlenítették – a honvédség bevetését szorgalmazta, és nem ellenzi a 2006-ban bevetett tömegoszlató eszközök használatát sem, ha arra szükség van.

A pártelnök elmondta, a jelenleg hazánkban zajló humanitárius katasztrófának csak az egyik aspektusa, hogy mi lesz a menekültekkel, a fontosabb kérdés az, hogy „mi lesz szegény Magyarországgal”. 

Nem lesz összeurópai megoldás, vagy ha lesz, az nekünk rossz lesz” – szögezte le a politikus, aki szerint az uniós normákat meg kell szegni, ha az élet erre kényszerít bennünket. Elképzelhetetlennek tartja, hogy a Jean-Claude Juncker felelősséget érez a térség vagy Magyarország iránt. Vona egyébként közben burkolt utalást tett a Bizottság elnökének állítólagos alkoholizmusára: „Magyarországról legfeljebb a pálinkát ismeri”.

A pártvezető a kormánynak is üzent. Szerinte nem elég gumicsizmában kerítést megtekinteni, mert a magyar embereknek nem kommunikációs trükkökre, Habony Árpádra és politikai termékekre van szükségük, hanem a probléma megoldására. Figyelmeztetett: idő kérdése, hogy a Jobbiké legyen a parlamenti többség.

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
august
2015. szeptember 04. 07:52
Lehet gumicsizmában megtekinteni a kerítést, de ez nem elég – üzente a Jobbik elnöke --------- :)) Csak nem Toroczkai kedves párttársára céloz ezzel? Ő nemrég szemlézte, és jelentette, hol nincsen kész a kerítés..
Akitlosz
2015. szeptember 03. 21:44
"és ha kell, tömegoszlató eszközök alkalmazását. " Oszlatni hova? Tömeget oszlatni a helyi lakosságból lehet, akiknek van hova hazamenniük. De akiknek nincsen őket hova oszlatja?
Mindjárt
2015. szeptember 03. 19:01
Ha nem hallgattok a Jobbikra és bedűltök a magyargyűlölő patkányoknak akkor nagyon megbánjátok! A török hódítás nagyon bevált a patkányoknak. Ők voltak a törökök adószedői. Most is jól jönne a üatkányoknak ha hazánkat a muzulmánok uralnák. Kiszolgálnák a muzulmánokat a magyarok ellen ahogy a szovjeteket is kiszolgálták a magyarok ellen. Térjetek észhez!
Mindjárt
2015. szeptember 03. 18:54
Előmásznak a magyargyűlölő patkányok amikor megjelenik egy cikk a Jobbikról vagy Vonáról. Ezeknek nem Magyarország hanem a terrorista, népírtó, gyerekgyilkos názi izrael a hazájuk. Ezek gyűlölik a magyarokat, gyűlölik a fideszses és jobbikos magyarokat de a jobbikos magyarok iránti gyűlöletük határtalan. Ezek a patkányok ha tehetnék most is magyarokat gyilkolnának és nekik az lenne jó ha hazánkat elöntené ez a erőszakos, idegen áradat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!