Rendőrre támadt egy migráns Kiskunhalason, őrizetbe vették

2015. szeptember 09. 09:35

Megelégelték a lassú ügyintézést Kiskunhalason a migránsok, ezért hangoskodni kezdtek. Egyikük viszont nem állt meg ennyinél, hanem rátámadt az egyik rendőrre is. A 25 éves szír férfit őrizetbe vették, és hivatalos személy elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt feljelentést tettek ellene.

2015. szeptember 09. 09:35

Rendőrre támadt egy migráns Kiskunhalason, a Gábor Áron laktanya területén lévő gyűjtőponton kedd este, tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szerdán az MTI-t.

Árvai Edina közleménye szerint a migránsok a megítélésük szerint lassú ügyintézés miatt hangoskodni, elégedetlenkedni kezdtek, majd egy férfi kilépett a több száz tagú tömegből és rángatni kezdte az egyik rendőr ruházatát. A rendőr testi kényszerrel fékezte meg a támadót, majd tolmács segítségével sikerült megnyugtatni a tömeget.

A 25 éves szír állampolgárt őrizetbe vették, és hivatalos személy elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt feljelentést tettek ellene.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cserebogár
2015. szeptember 09. 10:22
Provokálják az erőszakot. A rendőrség így is abszolút türelmes. (Ha magyar állampolgárok viselkednének így, hamarabb emelkedne ütésre a rendvédelem keze.) Nagyon kellenének már azok a törvényi szigorítások! A gyenge rendfenntartás felbátorítja az alantas tömeget. S, látni, ahogy elindul a tömeg... meg sem áll az áhított német paradicsomnál. Tovább, tovább. Minden európai országba bevonulni! Az ő szemszögükből az imámok jó munkát végeztek. Parancsukra működik a tömeg a hangadóik vezényletével.
tron
2015. szeptember 09. 10:21
Az összes elmeroggyant "enegedjünk be mindenkit, mert ezek mind szegény menekültek" ökörnek ajánlom az alábbi cikket : http://www.express.co.uk/news/world/555434/Islamic-State-ISIS-Smuggler-THOUSANDS-Extremists-into-Europe-Refugees Indexen vajon miért nem főoldalas hír rohadt tetű hazárulók ? Az első európai robbantásoknál amikor ezrek fognak meghalni mit fogtok írni, ki lesz a hibás érte ? Akkor is Orbán ? Nem a ti aljas propagandátok ?
ördöngös pepecselés
2015. szeptember 09. 10:15
a rendőrök helyett gyerekeket kéne küldeni a menekültek fogadására hátha a PC idiótáknak megenyhülne a szívük amikor egy ilyen állat fellökné a sorfalat ui. a rendőrök úgysem alkalmazhatnak erőszakot ezért a gyerekekkel nem veszítenénk semmit az ország védelmi erejéből
rojtos
2015. szeptember 09. 10:06
Biztosan nehéz gyermekkora volt, de az is lehet, hogy gyorshajtás miatt még odahaza megbüntették. Átlógatni a kerítésen, kitiltani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!