Magyarországon kormányválság van

2015. szeptember 22. 17:40

Magyarországon kormányválság van. Az Orbán kabinetben heves belső hatalmi harc dúl azért, hogy kiből mi legyen. A kormányválság kárt okoz az országnak, ezért minél előbb le kell zárni – akár a Fidesszel, akár nélküle.

2015. szeptember 22. 17:40
MSZP

Magyarországon kormányválság van. Az Orbán kabinetben heves belső hatalmi harc dúl azért, hogy kiből mi legyen. Mindenkit csak a saját helyezkedése érdekel, közben senki nem törődik sem az egészségüggyel, sem az oktatással, sem a szociális ellátórendszerrel, sem az államigazgatással, sem pedig a közigazgatással. A menekültválság káros és elhibázott kezelése tovább fokozza a kormányzati káoszt.

Az MSZP szerint ez a kormányválság kárt okoz az országnak, ezért minél előbb le kell zárni – akár a Fidesszel, akár nélküle.

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tábor Radosti
2015. szeptember 23. 11:44
:)))
berberelek
2015. szeptember 23. 11:41
Jó az MSZP-nek, náluk nincsenek belső pártharcok. Mivel már párt sincs!
makimuki
2015. szeptember 23. 09:31
Most,ha nagyon hergelni akarnám a baloldalt, azt mondanám Orbán Viktor a fehér galamb!!! Szóval ő az!
makimuki
2015. szeptember 23. 09:30
Pio atya jövendölése Magyarországról: "Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmú őrangyala, mint a magyaroknak és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!