Hegyeshalom: Ismét zavartalan a forgalom az M1-es autópályán

2015. szeptember 14. 11:23

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőr-főkapitányság közleménye szerint rövid osztrák lezárás után ismét járható az M1-es autópálya Hegyeshalomnál.

2015. szeptember 14. 11:23

Ismét zavartalan a forgalom az M1–es autópályán a hegyeshalmi határátlépési pontnál –közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya hétfőn az MTI–vel. Közlésük szerint megszűnt a Hegyeshalom felé vezető oldalon a 165-ös kilométernél is a terelés az M15-ös autóút felé.

Hétfő reggel 9 órakor az osztrák hatóságok lezárták az M1–es autópálya nickelsdorfi határátkelőjét Bécstől Budapest felé a várhatóan nagy menekültáradat miatt. Az osztrák autópálya-kezelő közlése szerint a sztráda a másik irányban sem volt járható. Tíz órától ismét szabad az átjárás a nickelsdorfi határátkelőnél, feloldották az A4–es autópálya lezárását.

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!