HVG: Kiderült, mely luxusszállók vendége volt Lázár János

2015. szeptember 24. 19:25

Miután a Kúria is fenntartotta a korábbi ítéletet, miszerint az adatokat ki kell adni, a Miniszterelnökség minden jogi lehetőséget kimerített, hogy titokban tarthassa, milyen hotelekben és mennyiért szállt meg Lázár János svájci és olasz útján – írja a HVG. Milánóban a Four Seasons, Zürichben az Eden au Lac vendége volt. A költségeket Lázár végül visszafizette.

2015. szeptember 24. 19:25

A Kúria fenntartotta azt a jogerős ítéletet, ami szerint Lázár János svájci és olaszországi útjával kapcsolatban nyilvánosságra kell hozni, hogy hol szállt meg a miniszter és mennyiért – írja a HVG. A Miniszterelnökség korábban azzal próbált érvelni, hogy ez nemzetbiztonsági adatokat is érint. A bíróság ezt annyiban tudta figyelembe venni, hogy azt nem kell elárulniuk, kivel találkozott a politikus.

A Miniszterelnökség ezzel minden jogorvoslati lehetőséget kimerített, így a sajtóirodán keresztül tudatták, hol lakott Lázár Milánóban és Zürichben. Előbbi városban a Four Seasonst választotta, míg utóbbiban az  Eden au Lac szállót. A svájci hotel költségei az eredeti beszámolóban magasabbak voltak, ezt később arra hivatkozva korrigálták, hogy véletlenül hozzászámoltak más költségeket is.

Lázár János végül minden útiköltséget visszafizetett, és azóta sem vett fel ilyen célra térítést – teszi hozzá a lap.

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2015. szeptember 25. 11:15
Bámulat, hogy az egységsugarú fideszes barom még ezt az arrogáns tolvaj paraszt Lázárt is képes védeni. Hihetetlen, milyen teljesítményekre képes a hülyemagyar:(
Tintamin
2015. szeptember 25. 11:14
Na most akkor a titkárnővel volt, vagy a fiúbarátjával? Vagy is-is?
kjkj945
2015. szeptember 25. 08:57
A hóvég garniban szállásolná el?
cueball
2015. szeptember 25. 08:53
1, aki dolgozott már állami szervnél az tudja, hogy pártállástól függetlenül mindenki a maxot húzza le az utazásokkal kapcsolatban. A lehető legjobbat, legnagyobbat, válogatnak. 2, ahhoz nem kell miniszternek lenni, hogy 4-5 csillagos szállodákba keresgélj helyet. Jelenleg egy tök alap nemzetközi konferencia vendégeinek Mo-n a 4 csillag a legalja amiért megmozdulnak. 3, tehát egy miniszter hagy szálljon már meg egy 5 csillagos hotelben
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!