Az afgánok éhesek, a szírek csak védelmet kérnek

2015. szeptember 03. 16:46

Egy szír mérnök szerint ők – afgán társaikkal ellentétben – nem éheznek, csak a háború elől, védelemért jöttek Európába. A Keletinél, a migránsok szomszédságában Quaestor-károsultak és hungaristák is tüntettek.

2015. szeptember 03. 16:46

Szokatlan események helyszíne a Keleti pályaudvar környéke – ez a hvg.hu videójából is kiderül. A demonstráló migránsok mellé a Quaestor-károsultak is kitelepültek tüntetni, akik szerint sok párhuzam fedezhető fel a menekülthelyzet és a brókerbotrány között, arról azonban nem tudtak megállapodni, hogy melyikük a hajléktalan.

A tér másik oldalán egy nyugdíjas néni háborgott azon, hogy a „tatárok” miatt nem engedték át. Később tinédzser hungaristák skandálták, hogy „Fegyverbe! Fegyverbe!”, egyikük viszont kijelentette, hogy az ott lévő, magyarul beszélő, színesbőrű lánnyal „nincs baja”.

Egy mérnök végzettségű szír férfi elmondta, hogy az aluljáróban ételért közelharcot vívók afgánok, a szírek nem éheznek, egyszerűen csak a háború elől, védelemért jöttek Európába. Úgy látja, a magyar kormány rossz, a magyar emberek viszont kedvesek, barátságosak.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yanoo
2015. szeptember 04. 10:29
"Nem fogadták el a rendőrségtől sem az ételeket, sem az ásványvizes palackokat " Éhesek mi?
Akitlosz
2015. szeptember 03. 18:47
Idióta Fidesz hatalom. Nem Debrecenben kell szabad ki/bejárásos menekült tábort csinálni, hanem Sopronban és akkor pár nap alatt megoldódik a probléma anélkül, hogy Magyarország uniós szabályt sértene. Ennyire roppant egyszerű lenne. Magyarországnak nem érdeke ezeknek az embereknek a Magyarországon tartása és ők sem akarnak itt lenni.
Fakutya Vigyora
2015. szeptember 03. 18:17
A sváb, tót, zsidó, oláh hungaristák hova akarnak utazni?
Kanóc
2015. szeptember 03. 17:56
Olyanok, mint a galambok. Na nem olyan békések - a galambok egyébként sem azok -, hanem etetjük őket, ők meg szarnak a fejünkre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!