Vádat emeltek a Népszabadság volt főszerkesztője ellen

2015. augusztus 06. 15:34

Murányi Marcellt, a Népszabadság volt főszerkesztőjét baleset gondatlan okozásának vétségével, valamint segítségnyújtás elmulasztásának bűntettével vádolják. A volt főszerkesztőre egytől öt évig terjedő szabadságvesztés várhat.

2015. augusztus 06. 15:34

Halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége, valamint segítségnyújtás elmulasztásának bűntette miatt vádat emelt az ügyészség Murányi Marcell volt Népszabadság-főszerkesztő ellen – írja az Index. Murányi azután mondott le a főszerkesztésről, hogy kiderült: elhunyt az a biciklis, akit korábban elütött, majd magára hagyott a Rottenbiller utcában.

A vádirat szerint Murányi szabálytalanul előzött és eközben ütötte el a biciklist. A volt főszerkesztő elmondása szerint csak otthon vette észre a balesetet, utána visszatért a helyszínre és jelentkezett a rendőröknél. Az áldozat egy ötevenes egyedülálló férfi volt, aki a balesettől két sarokra élt. Dr. Szoboszlai-Szász Richárd fővárosi főügyészhelyettes tájékoztatása szerint Murányira most egytől öt évig terjedő szabadságvesztés várhat.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2015. augusztus 18. 12:35
A törvény mindenkire egyformán vonatkozik. Kommunistákra tízszeresen, százszorosan!
Greffiti
2015. augusztus 18. 12:35
Ha nem magyar, akkor semmi baja nem lesz.
atila68
2015. augusztus 15. 14:18
Ha egy kavicsot felver a kerék vagy leparkolod a felnit a járdaszegélyen azt meghallod Marcell.
malakka
2015. augusztus 14. 16:35
Elmondása szerint otthon vette észre a balesetet, utána VISSZATÉRT A HELYSZINRE!!!444!!! Ennyire hülyének nézni másokat már cigány kategória, az "azé' szúrtam hátba a földön fekvőt mer' féltem" variánsa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!