Repülős Gizi nem tud leállni: most Ausztriában csapott le

2015. augusztus 12. 13:29

Egy osztrák településen garázdálkodott a legendás magyar tolvaj, Repülős Gizi – írja a Blikk. A kilencvenéves, többször elítélt besurranó tolvaj állítólag egy bizonyos Frau Müllert keresett, ezért minden nyitott ajtón belesett. Az osztrák hatóságok a magyar határon átadták a hatóságoknak.

2015. augusztus 12. 13:29

Repülős Gizi kilencvenéves, de úgy tűnik, semmi sem állíthatja meg: legutóbb Kónyban próbált besurranni egy házba, most pedig Ausztriában érték tetten – írja a Blikk.

A lap szerint a legendás magyar tolvaj több ajtón is belesett, mivel egy bizonyos Frau Müllert keresett. Az osztrák rendőrök végül a határra kísérték az idős asszonyt.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
becike4
2015. augusztus 15. 08:55
És mily találó.
Burmin
2015. augusztus 13. 10:05
Go for it Flying Gizi !
Szümi
2015. augusztus 13. 09:53
Repülős Gizinél stabilabb intézmény nincs Magyarországon - kiszámítható, következetes, szorgalmas. Hajrá Gizi mama, remélem, a rekordok könyvébe bekerülsz!
arnaq
2015. augusztus 12. 19:05
Azért ez túlzás, hogy már vagy tíz éve azt csinál, amit akar, mert a korára hivatkozva már le sem csukják. Nem tudom, mit szólna a rendőrség, ha az összes 80-on felüli lopna, ahol tudna. Szerintem nem annyira jópofa dolog ez. Csukják le vagy tegyék valami otthonba! Szerintem pszichopata. Jön azzal, hogy nem tehet róla, mert kleptomániás, de ez nem igaz, mert a kleptomániások nem értékre utaznak, hanem jó nekik bármi, csak a lopás izgalma kell értéktől függetlenül. A repülős Gizi pedig érdekes módon mindig pénzt vagy ékszereket lop, tehát nem kleptomániás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!