Megdobták a C-pont operatőrét a Keletinél

2015. augusztus 25. 12:47

A C-Pont operatőre épp képeket akart készíteni a menekültekről, mikor az egyik nő fejbe dobta egy cipővel. A részletből nem derül ki, mi történt az eset előtt.

2015. augusztus 25. 12:47

A C-Pont munkatársa a Keletinél járt, hogy felvételeket készítsen az ott uralkodó állapotokról. Az egyik menedékkérőnek ez láthatóan nem tetszett, így felkapott egy cipőt és az operatőr fejéhez hajította. A videó egy hét másodperces részlet, így nem lehet tudni, hogy mi volt az eset előzménye, illetve mi lett annak következménye.

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2015. augusztus 26. 08:07
Viktorka! Évet értékeltem, röviden ennyi: azt a lovat ütöd, amelyik húz. Amelyik nem húz,az be sincs fogva, fel van téve a kocsi tetejére. Ha ennyiből nem értenél,még csak annyi, azt még el lehet nézni,hogy a felcsútiakat szereted,de már túl népes a rokonságod.Ám ha beengedsz sok millió menekültet,kereshettek ti is új területeket ,talán India visszafogad benneteket.
janika
2015. augusztus 26. 07:42
Minden liberális "befogadó"ország egyszerűen megoldhatná a problémánkat (és persze elsősorban a menekültek problémáját). Egy kijelölt török kikötőbe be kell állni néhány német, svéd, norvég hajóval és már vihetnék is a menekülteket, de mint rendesen minden szemforgató, liberális "szentfazéknak", most is könnyebb más farkával verni a csalánt.
pollip
2015. augusztus 26. 07:40
Szeretetből tette biztosan. Úgy volt vele a nő, ha ő szeretettel közeledik, akkor szeretetet kap viszonzásul:-)))) Nem értem, mit várnak el, szinte kötelező jelleggel.
Kanóc
2015. augusztus 25. 23:49
zsák a foltját
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!