Magyar kerítőket ítéltek el az Egyesült Királyságban

2015. augusztus 07. 11:40

Ötven bordélyban kétszázötven magyar nőt dolgoztattak prostituáltként az Egyesült Királyságban nemrég elítélt magyarok. A brit bíróság nem jogerősen 11 magyar állampolgárt ítélt el üzletszerű kerítés bűntette miatt; a legsúlyosabb büntetés 14 év végrehajtandó börtönbüntetés volt.

2015. augusztus 07. 11:40

Elítéltek Londonban üzletszerű kerítés miatt tizenegy magyar állampolgárt, akik több mint 250 magyar nőt dolgoztattak prostituáltként Nagy-Britanniában - közölte a Fejér megyei főügyész pénteken az MTI-vel.

Juhász András közleményében az áll: a brit nyomozó hatóság és a Készenléti Rendőrség alá tartozó Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) nyomozása szerint a gyanúsítottak 2013-ban és 2014-ben Magyarországon nőket toboroztak arra, hogy az Egyesült Királyságban, elsősorban Londonban a szervezők által bérelt lakásokban prostituáltként dolgozzanak. A szervezők és a prostituáltak az így megszerzett jövedelemből egyaránt részesültek. A bizonyítékok szerint a szervezők Londonban és Peterborough-ban több mint 250 nőt foglalkoztattak mintegy 50 bordélyházban.

Az NNI 2013. július 3-án rendelt el nyomozást üzletszerű kerítés bűntette miatt, később a brit és a magyar nyomozó hatóság közös nyomozócsoportot hozott létre. A nyomozást magyar részről a Székesfehérvári Járási Ügyészség felügyelte. A brit bíróság nem jogerősen 11 magyar állampolgárt ítélt el üzletszerű kerítés bűntette miatt; a legsúlyosabb büntetés 14 év végrehajtandó börtönbüntetés volt.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2015. augusztus 08. 07:45
UK sex trafficking: Hungarian gang jailed for exploiting 250 women in London and Peterborough brothels http://www.ibtimes.co.uk/hungarian-gang-who-trafficked-250-women-uk-brothels-are-jailed-1511241?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201508 Hidegen hagy ha cigány stricik cigány lányokat futattank a UK-ban de azt már aljas dolognak tartom amikor ezeket magyaroknak mondják. A képen látható, hogy ezek cigányok. Az már nagyon is zavar, hog a cigány stricik nálunk is futattják a cigány lányokat mert azoknak a kuncsaftjai többnyire magyarok. Milyen magyar az aki ezekkel bemocskolja magát és utána hazamegy családjához, feleségéhez, gyerekeihez? Milyen magyar az aki egy cigáby kurvát teherbe ejt és nem is tud róla? Ha tudsz olyan "magyart" akkor azt köpd le mert az a magyarok legalja.
Csomorkany
2015. augusztus 07. 18:45
A vicc az, hogy már az első sorok olvasásakor erős sejtésem volt arról, hogy kb. hogy néznek ki a "magyarok". És íme. Akkor ez most előítélet? És vajon a 250 dolgozó mikor barnult? Ugye jól sejtem, hogy aki ezekkel szóbaállt, annak a bőrszíne nagyon nem térhetett el.
kukagyerek
2015. augusztus 07. 17:56
Milyen magyarokról ugat az mti. Fel kéne jelenteni nemzetgyalázásért!
Mindjárt
2015. augusztus 07. 16:19
"250 magyar nőt futtattak: magyarokat ítéltek el Londonban" - tapsol címében a HVG Reklám Persze az MTI-t sem kell félteni, ők is a cikk címében magyaroztak (Üzletszerű kerítés miatt ítéltek el magyarokat Londonban), és hát mindannyian tudjuk, hogy a magyarok első számú kérdése már az uniós csatlakozás előtt az volt, hogy vajon nyithatnak-e kuplerájt Londonban. Erről tanúskodik az is, ha a jobb fölső sarokban található keresőnkbe beütik a gyanútlan olvasók például a "cigány futtat Anglia" kulcsszavakat. https://kuruc.info/r/4/146683/ Azért van szükség a kurucinfóra mert a többi vagy lehazudja vagy nem mondja meg az igazat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!