Egy Audi Q7-es rombolt az Egyetem téren

2015. augusztus 24. 13:20

Felhajtott az Egyetem térre egy fekete Audi Q7-es, majd fennakadt a kihelyezett díszítőelemeken. A hétfő délelőtti baleset körülményeiről egyelőre nem tudni semmit, a helyszínen posztoló rendőrök nem nyilatkoztak lapunknak. A belvárosi önkormányzat szerint személyi sérülés nem történt, az anyagi kár azonban jelentős lehet.

2015. augusztus 24. 13:20
Pintér Bence

Felhajtott az Egyetem tér elzárt részére egy fekete színű Audi Q7-es, majd fennakadt a tér díszítőelemein. A baleset – amiről elsőként a Daily Recska adott hírt – körülményei egyelőre homályosak, a helyszínen posztoló rendőrök nem árulták el lapunk tudósítójának, hogy mi történt, ezért a BRFK sajtóosztályát kerestük az ügyben. Amint válaszolnak, frissítjük a cikket a hivatalos rendőrségi információkkal. Az autóról a rendszámot eltávolították, de a 444 szerint szlovák rendszámtábla volt rajta.. 

Egy Audi Q7-es listaáron egyébként 16-20 millió forintba kerül.

Frissítés

Reagált cikkünkre az V. kerületi önkormányzat. A balesetről ők sem árultak el sokkal többet: levelük szerint az eset a kora hajnali órákban történt, senki sem sérült meg, de a szökőkútban, a díszburkolaton, az utcabútorokban és a pollerekben keletkezett kár tetemes lehet. „Bővebb tájékoztatást a rendőrségi vizsgálat és a kárfelmérés lezárultakor tudunk adni” – zárul a levél.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
röviden
2015. augusztus 24. 20:55
Félreértés. Ez egy installáció. Az újgazdag tahóságot szimbolizálja.
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2015. augusztus 24. 17:36
Ja, az a Rogán haverja. V.ker majd elismeri az okozott kárt.
Viz Elek
2015. augusztus 24. 16:18
Na ez sem a bélától volt, de legalább személyi sérülés nem történt.
kjkj945
2015. augusztus 24. 15:22
rend szám Ja az minek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!