Nincs elég magyar kém

2015. július 13. 14:11

Lázár János szerint folyik a toborzás a magyar hírszerzés számára. Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő ezt kommentálva a titkosszolgálatok helyzetéről beszélt.

2015. július 13. 14:11

Hiába vannak jó iskolái a magyar belügynek, a szakmai tapasztalatot semmi nem pótolja – kommentálta Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő Lázár János szavait, aki arról beszélt, hogy emberhiány van a magyar hírszerzésben, és ezért folyik a toborzás a titkosszolgálatok számára. 

Tarjányi arról is beszélt, bizonyos hűvös diplomáciai viszonyok ellenére nem igaz, hogy Magyarország ellenséges országokkal van körülvéve. Szerinte a kormány ellenségképet gyárt. 

A szakértő ejtett néhány szót a tunéziai terrorfenyegetettség mértékéről is.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senior
2015. július 14. 09:04
Ez a szerencsétlen szagértő max. 10évig volt rendőr, titkosszolgálatokhoz meg semmi köze nem volt. Az Információs Hivatal igényeinek megfelelő fiatalok pedig többszörös pénzért mosogatnak Londonban, Berlinben, stb.
magnamater
2015. július 14. 08:03
Érdekes ez a hiány, mert besúgó meg rengeteg volt,csak ezek munkája rettentően megbízhatatlan volt,amit besúgtak,nem felelt meg a valóságnak,a kémnek meg az igazat kell kikémlelni.
kuwiq
2015. július 13. 22:57
be kell vonni az pró klánt, akkor még több is lesz, mint kéne
NagyPál
2015. július 13. 19:28
Nincs elég kém? Szegény KG Bélát meg csesztetitek.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!