Magyar Idők lesz a Napi Gazdaságból

2015. július 29. 16:45

A gazdasági szaklapból kormánypárti politikai napilappá alakult Napi Gazdaság új neve Magyar Idők lehet majd szeptembertől az mmonline értesülései szerint.

2015. július 29. 16:45

Magyar Idők néven folytathatja a gazdasági szaklapból kormánypárti politikai napilappá alakult Napi Gazdaság – értesült az mmonline.

Az mmonline.hu munkatársának értesülése szerint levédette a nemrégiben kormányközeli tulajdonba került Napi Gazdaság kiadója a Magyar Idők nevet. A Magyar Idők már szerepel is az NMHH nyilvántartásában. Ebbe az adatbázisba kell bejelenteni valamennyi sajtóterméket még az indulás előtt. A kiadó online és print kiadványként is regisztráltatta ezt a nevet. Lefoglalták a kapcsolódó internetes címeket is, így a kiadó lett a magyaridok.eu és a magyaridok.hu, valamint a magyaridok.com is.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2015. augusztus 04. 13:06
A Napi Gazdaság "jól lejáratott" név lett, mert már kizárólag az Orbáni segg nyalásáról szól, komolyan durvább, mint a Magyar Hírlap, csak olvass bele, okádni fogsz. Annyi benne a csapkodó nyelv, alig férnek oda a Szent Ánuszhoz.
Tintamin
2015. augusztus 04. 13:06
Na, sikerült megszülni a szart. Nem értem, miért nem NAPI SEGGNYALÁS lett a címe, a tartalomhoz illően.
kuwiq
2015. augusztus 04. 13:05
Attól még nem lesz több olvasójuk.
kizökkentidő
2015. augusztus 04. 13:05
Aki a mindenkori kormány médiáiból tájékozódik, az ne csodálkozzon,ha nekivezetik a falnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!