Kubatov háza előtt tüntettek a Fradi-ultrák

2015. július 27. 08:37

Több százan vonultak Kubatov Gábor FTC-elnök soroksári háza elé vasárnap este, hogy a fideszes politikus klubelnöki tevékenysége ellen tüntessenek a Ferencváros Diósgyőr fölött aratott 3:1-es győzelmét követően.

2015. július 27. 08:37

A Ferencváros vasárnap esti Diósgyőr fölött aratott 3:1-es győzelmét követően az FTC meccseit a szurkolói kártya és a vénaszkennelés bevezetése óta bojkottáló Fradi-ultrák Kubatov Gábor háza elé vonultak. A 444 híre szerint az ultrák több százan voltak Kubatov soroksári háza előtt. Az FTC-elnök és az ultrák közötti küzdelem régóta tart, ám újabb lendületet vett, mióta az ultrák állítása szerint Kubatov utasítására nem engedték be őket egy pár nappal ezelőtti boszniai meccsre, amire érvényes jegyük is volt.

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Drágha Márió
2015. július 27. 14:02
Elég lett volna egy-két rendőrt kivezényelni,ezek a ,,tacskók" csak ugatnak,nem harapnak...
liberálzöld.
2015. július 27. 12:38
Kedves Ultrák! Megkaptátok a pénzeteket a tévészékház ostromáért, az utána lévő utcai balhékért. Kaptatok szép új stadiont, sok-sok pénzt. Sajnálom, de fatornyos kisfalum kisebbségi telepének bölcsességét kell veletek megosztanom: a qrva ne rinyáljon, hanem tartsa a 3.14csáját!
BarbEE
2015. július 27. 12:31
Mindig kell nekik valaki, valami, ami ellen lehet tüntetni meg harcolni, jó lenne ha végre a szurkolással foglalkoznának, ha már szurkoló a nevük és nem tüntető.
lajkakutyus
2015. július 27. 11:35
Kubatov Tompika, Lázár, Rogán mellett a Fidesz sírásója. Pökhendi taknyok, felkapaszkodott senkiházik. Remèlem megemlegetik ezeket az időket a börtönben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!