Bordélyházat lepleztek le a Váci utcában

2015. július 15. 14:07

Masszázságy helyett franciaágyakat, masszőzök helyett lenge öltözetű nőket, továbbá használt óvszereket találtak a nyomozók az állítólagos masszázsszalonban.

2015. július 15. 14:07

Bordélyházon ütöttek rajta a nyomozók Budapesten, a belvárosi Váci utcában. Habár a hely masszázsszalonnak próbálta mutatni magát, a rendőrségi felvételen látható képek legkevésbé sem emlékeztetnek arra: masszázságyak helyett franciaágyakat helyeztek el apró helyiségekben, ahol hiányos öltözetű kisasszonyokon kívül használt óvszerek csomagolását találták meg a hatóságok. A videóból az is kiderül, hogy a szolgáltatások díja 14 ezer forinttól 24 ezerig terjedt. 

Az V. kerületi kapitányság munkatársai prostitúció elősegítésének megalapozott gyanújával indítottak eljárást a helyet üzemeltető V. Attila 41 éves dunaújvárosi lakos ellen, és indítványozták előzetes letartóztatását. Ő egyébként az akció közben, mit sem sejtve sétált be az üzletbe. Rajta kívül hét nőt és két külföldi állampolgárt állítottak elő. 

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
foton koton
2015. július 16. 11:39
Bordélyházat lepleztek le a Váci utcában Kizárásos alapon ez SEM vizoviczki-é lehetett Ő már kiegyezett a fideszmaffiával Hasonló a hasonlónak örül Alvilági éjszakai élet maffiája jól kiegyezett a fölt, trafik és mindenmutyis fideszmaffiával Jövő Március 15.-én talán még kormánykitüntetést is kap mint a múltkor a legnagyobb magyar uzsorás, csányí
Tintamin
2015. július 16. 00:05
NAHÁÁÁT!!!!! Azért remélem, odaszóltak, hogy a Lázár-Rogán duó idejében lelépjen:)
Himalája
2015. július 15. 23:13
Szerintem semmi gond, ha nem lesznek bordélyházak. Férjezett, sok tapasztalattal rendelkező asszonyok mindig lesznek. Náluk még fizetni sem kell. Ha a férj éppen távol van, mert szolgálatban van. Át kell térni.
tango47
2015. július 15. 16:04
Felháborító! Apropos: honnan tudták a rendőrök, hogy használták az óvszereket?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!