Szigetvári: A 2004-es népszavazáson a bal- és a jobboldal is leszerepelt

2015. június 11. 19:52

A teljes magyar belpolitika egyszerre szerepelt le, jobboldal és baloldal egyaránt, amikor rosszul feltett kérdésekre rossz válaszokat adott: ez a véleménye a 2004-es kettős állampolgárságról szóló népszavazásról Szigetvári Viktor Együtt-elnöknek.

2015. június 11. 19:52

Szigetvári Viktor ezzel Lázár János csütörtöki szavaira válaszolt: a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy Gyurcsány Ferenc DK-elnöknek és volt kampányfőnökének, az Együttet vezető Szigetvári Viktornak az probléma, ha határon túli magyarok jönnek az országba, azzal viszont nincs bajuk, ha afrikai vagy koszovói illegális bevándorlók akarnak jönni. Ez nehezen feloldható ellentét, jelentette ki, hozzátéve: a mostani tiltakozások szervezői 2004-es viselkedésük alapján hiteltelenek.

Szigetvári Viktor válaszában úgy fogalmazott: amikor a Fidesznek nyilvánvalóan nincs igaza és sarokba szorul, akkor politikusai személyeskedő vádaskodásba kezdenek és hazugságokat terjesztenek politikai ellenfeleikről, ahogy ezt csütörtökön Lázár János is tette.

Hangsúlyozta, hogy az életrajzában nincs titok, 2004-ben nem felelt azért, amivel a miniszter megvádolta. A 2004-es népszavazáson a teljes magyar belpolitika egyszerre szerepelt le, jobboldal és baloldal egyaránt, amikor rosszul feltett kérdésekre rossz válaszokat adott, fogalmazott. A múltban elkövetett hibák nem mentik föl a Fideszt a jelenben elkövetett bűnei alól, teszi hozzá. A figyelemelterelő és gyűlöletet szító kampányt a kormánynak le kell állítania, ameddig ezt nem teszi, az Együtt folytatni fogja azt a polgári engedetlenséget, amelybe belekezdett, szögezte le Szigetvári Viktor.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
citizen queen
2015. június 12. 10:17
Aha, tehát akkor a jobboldal is leszerepelt... Nem ám az akaratukon kívül a határokon túlra kényszerült magyarságot újra és újra közönyösen ignoráló, majd pofátlanul megtagadó bal-lib oldal bizonyította be magáról ismét, hogy mennyire nem számítanak nekik a határon túli magyarok. Mekkora féreg ez a fikazabáló.
Béna Géza
2015. június 12. 09:53
Ez az ország beteg a lakóival együtt!!!!!!!!
justiceforhungary
2015. június 12. 07:48
a mocskos pofád szerepelt le most ! hogy mered összemosni a jobb és baloldalt a 2004-es népszavazással ??? még mindig rohadtul utál benneteket a magyarság a nemzet megtagadásáért,te hazaáruló sorosbérenc !
DFK
2015. június 12. 07:24
Nem, akkor csak a baloldal szerepelt le; illetve kiírták magukat a magyar nemzet soraiból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!