Schulz: Euroszkeptikusból egy is sok

2015. június 15. 12:02

Budapesten tartotta tisztújító kongresszusát az Európai Szocialisták Pártja. Martin Schulz szerint az antiglobalista gondolatok jelentik a legnagyobb veszélyt Európára.

2015. június 15. 12:02

Budapesten rendezett tisztújító kongresszust az Európai Szocialisták Pártja (PES). A felszólalók Orbán Viktor bírálásának is szenteltek jó néhány mondatot.

Martin Schulz például arról beszélt, büszke arra, hogy Orbán Viktor be akarta vezetni a halálbüntetést, de az Európai Unió nyomására nem tette. Schulz az egyik legfontosabb problémának azt tartja, hogy egyre több az euroszkeptikus, holott belőlük egy is sok, és náluk még nagyobb veszélyt jelent az antiglobalizmus gondolata. 

A PES bolgár elnöke, Szergej Sztanisev, aki a magyar kormány plakátkampányát is kritizálta, hangot adott azon véleményének, miszerint a Fidesz megszabadítja Magyarországot az európai értékektől. 

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
djcs
2015. június 16. 09:55
" Schulz az egyik legfontosabb problémának azt tartja, hogy egyre több az euroszkeptikus, holott belőlük egy is sok, és náluk még nagyobb veszélyt jelent az antiglobalizmus gondolata." Schulz, Schulz, be nagy kár, hogy apád hülye volt, és te is az maradtál.
wartog
2015. június 16. 07:37
Schulz! Ezt tanították az általános iskolában?Mert hogy másmilyen oskolád nincsen!
Akitlosz
2015. június 16. 01:16
"Schulz az egyik legfontosabb problémának azt tartja, hogy egyre több az euroszkeptikus, holott belőlük egy is sok, és náluk még nagyobb veszélyt jelent az antiglobalizmus gondolata." Ez kire, mire jelent veszélyt? Ezekre a vörösökre? Az csak jó lehet, ami rájuk veszélyt jelent.
Brigadéros
2015. június 15. 22:01
Aki nincs velünk, az ellenünk van, mondta Shulcz elvtárs
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!