Szlovénia
ÉLŐ
Dánia

Rendkívüli parlamenti ülés lehet pénteken és hétfőn

2015. június 30. 18:49

A házelnök javaslata szerint kivételes eljárásban tárgyalhatják pénteken a belügyminiszter menekültügyi eljárások lerövidítésére tett javaslatát.

2015. június 30. 18:49

A kormány péntekre és hétfőre is kezdeményezte az Országgyűlés rendkívüli ülésének összehívását. A kabinet indítványát Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes fogalmazta meg Kövér Lászlónak, az Országgyűlés elnökének írt levelében.

A házelnök napirendi javaslata alapján pénteken kivételes eljárásban tárgyalhatják a belügyminiszter menekültügyi eljárások lerövidítésére tett javaslatát, amely a magyar-szerb határra tervezett ideiglenes kerítéssel összefüggésben rendelkezik a határ menti ingatlantulajdonosok kártalanításáról is.

Az ülés további részében a képviselők egyebek mellett az alapvető jogok biztosának, valamint az Állami Számvevőszék (ÁSZ) tavalyi évről szóló beszámolóiról, továbbá a szerencsejáték-törvény módosításáról fejthetik ki a véleményüket a zárószavazás előtt utoljára.

A hétfői ülésnap napirendje kedden délutánig nem volt elérhető a parlament honlapján. Az Országgyűlés várhatóan ekkor több, a közelmúltban már megtárgyalt előterjesztést fogadhat el.

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felcsuti Erik
2015. június 30. 19:19
Potcselekves. Alibizmus. Szelnek kell ereszteni a TEKet, a parlamenti orseget, a koztarsasagi elnoki palota diszorseget es az osszes tobbi operettalakulatokat es meg kell erositeni a rendorseget! Nagyon gyenge a fidesz kormany.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!