MSZP: A gyűlöletkampányt folytatóknak lenne rács mögött a helyük

2015. június 18. 15:29

Kunhalmi Ágnes szerint az a probléma, ami ellen az Orbán-kormány négyméteres kerítéssel kíván harcolni, egy „álprobléma, nem létezik, hiszti, műbalhé”. A Fidesz mostani döntésével végleg elköszönt saját múltjától – mondta.

2015. június 18. 15:29

Az a probléma, ami ellen az Orbán-kormány négyméteres kerítéssel kíván harcolni, egy „álprobléma, nem létezik, hiszti, műbalhé” – jelentette ki Kunhalmi Ágnes azon a sajtótájékoztatón, amit a Fidesz Lendvay utcai székházánál tartottak.

Az esemény rendezett kis performansz során egy kerítést feszítettek ki az épület előtt. Mint Kunhalmi elmondta, ezzel a kerítéssel jelképesen azokat zárnák be, akik „gettóba zárják az országot”.

Kunhalmi szerint Magyarországnak nem azok jelentik a problémát, akik ide menekülnek a halál elől, hanem a tömeges kivándorlás.  

Ha ma mi kirekesztünk másokat, holnap minket rekesztenek ki – figyelmeztetett a politikus, aki üzeni a világnak: „mi magyarok nem gyűlölünk, ezt nem mi akarjuk".

Kunhalmi arról is beszélt, hogy a Fidesz szánalmassá vált, és hűtlenné a 26 évvel ezelőtti önmagához, amely még a kerítések lebontásáért harcolt, nem azok felépítéséért. 

Összesen 150 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2015. június 19. 14:49
"Az osztályellenség gyűlölete azért fontos, mert nem lehetséges népednek és a kommunizmusnak jó harcosává válnod, ha nem tudod, hogyan küzdj az ellenségek ellen." (Pravda, 1963 június 29, N. Sz. Hruscsov: "A marxizmus-leninizmus mint a jelképünk és a fegyverünk".) Kunhalminak gyűlöletügyileg a saját házatáján kéne sepernie.
császár
2015. június 19. 12:16
Jellemző az Mszp állapotára, hogy ártatlanka, butácska, kis üdvöske a reménysugár. Ágika dolgozni kellene, tapasztalatot szerezni, és csak aztán csacsogni! Tudom, hogy a vakok között a félszemű a király. De csak a vakok közt.
Berecskereki
2015. június 19. 11:50
Halmi kun nem oszt, nem szoroz.
ormányos csillós
2015. június 19. 09:33
Ágika biztos nagyon gerjed a négerekre
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!