Elszállították a közvetlen környezeti veszélyt jelentő hulladékot az Illatos útról

2015. június 01. 13:20

1005 hordót, vagyis mintegy 110 tonna környezetszennyező hulladékot vittek el egy hónap alatt a Budapesti Vegyiművek Illatos úti telepéről. A még megmaradt szemét elszállítására május 25-én gyorsított közbeszerzési eljárást hirdettek meg, amelynek akár már pár nap múlva lehet eredménye.

2015. június 01. 13:20

Elszállították a közvetlen környezeti veszélyt jelentő több mint 1000 hordót a Budapesti Vegyiművek Zrt. Illatos úti telephelyéről – közölte Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott hétfőn a helyszínen tartott sajtótájékoztatón. Elmondta: ezzel lezárult a területrendezés első fázisa, amely során 1005 hordót, vagyis mintegy 110 tonna hulladékot vittek el egy hónap alatt.

A még megmaradt szemét elszállítására május 25-én gyorsított közbeszerzési eljárást hirdettek meg, amelynek akár már pár nap múlva, de legkésőbb egy-két héten belül lehet eredménye – jelezte.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!