Délmagyar: Röszkénél elkezdték a kerítésépítés előkészítését

2015. június 18. 16:41

Bár még csak a napokban született róla döntés, a kormány nem késlekedik a határzár megvalósításával: a röszkei határátkelő közelében a geodéták elkezdték kimérni a zöldhatárt lezáró kerítés helyét – tudósít a helyszínről a Délmagyar. A szakemberek először azt ellenőrzik, hogy a határkövet jó helyen vannak-e.

2015. június 18. 16:41

A röszkei Szántó Kovács János utca végében állítottak fel geodéziai mérőállomást a szakemberek, akiknek az a feladatuk, hogy megállapítsák, megfelelő helyen vannak-e a határkövek – adta hírül a Délmagyar

A lap – amely fotót is közölt a munkáról – azt írja, e mérések szolgálnak majd alapul a szerb-magyar zöldhatárt lezáró kerítés megépítéséhez.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vakhangya5
2015. június 18. 22:24
Nekem úgy tűnik, hogy előbb volt megint a döntés, mint hogy tudtunk volna róla. Vagy ez a mérés már arra kel, hogy Pintér belügyminiszter reális árajánlatot tehessen le a kormány asztalára? Kit akarnak ezek megint átverni?
csender
2015. június 18. 21:38
==A röszkei Szántó Kovács János utca végében állítottak fel geodéziai mérőállomást a szakemberek, akiknek az a feladatuk, hogy megállapítsák, megfelelő helyen vannak-e a határkövek – adta hírül a Délmagyar.== Ehhez nem kell teodolit meg mérés! A fotelból is látható: A határkövek bizony rossz helyen vannak. Kb. 200 km-el délebbre lennének jó helyen. Most szóljon, aki nem ért ezzel egyet!
VakzKommondor
2015. június 18. 18:43
http://index.hu/belfold/2015/06/18/nyilvanossagra_kell_hozni_szazadveg-csoport_tanulmanyait/ most van egy kis gond a habonyéknál. Izzanak a vonalak a luxus mercikben. Nem tudják ki a fene fog gyorsan írni néhány kamu oldalt. Mert valamit csak át kell majd adni.
chiliVili
2015. június 18. 18:05
Hajrá fiúk! "Mérni csak pontosan és szépen" helyett most gyorsan! Egy kerítést nem lehet elbacni, ezt kinyomjátok a kisujjból is. Túlórázzatok, s vágjátok készre a terepet mielőbb! Minden perc számít!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!