Bevitték a rendőrök a szegedi bevándorlós plakát lefestőjét

2015. június 10. 21:41

Szüleinél is keresték, a szegedi Belvárosi Moziban meg is találták az egyik bevándorlókról szóló nemzeti konzultációt hirdető óriásplakát megrongálóját – írja a Délmagyar. A fiút a Saul fia bemutatójáról vitték el a rendőrök.

2015. június 10. 21:41

 A közéleti aktivistaként és újságíróként is tevékenykedő Szalai Balázs a Saul fia című film szegedi premierjén tudta meg, hogy szüleinél keresik a rendőrök. A moziból önszántából távozott az utcán rá váró rendőrökhöz, akik miután azonosították, bevitték a kapitányságra – írja a Délmagyar.

 
Szalai egyébként szerda délután fél kettő előtt félreérthetetlen helyzetben fotózkodott egy lemázolt óriásplakát előtt, a képet a Facebookra is feltöltötte Vigyázat, konzultálunk szöveggel.
 

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zozzz
2015. június 11. 12:13
Majd kűűűfődi lapokban ez lesz csak megemlítve. Elvitték a csendőrök a csendesen megemlékezőt.
káli
2015. június 11. 10:56
Komoly mélységekbe küzdjük le magunkat!DDDDDD
liberálzöld.
2015. június 11. 09:36
Bezzeg amikor a cigány meg a komcsi kordont bontottak a parlamentet is megjárt szerszámaikkal és ellopták az összekötő csavarokat, az nem volt bűn, ugye?
heep
2015. június 11. 06:40
"A fiút a Saul fia bemutatójáról vitték el a rendőrök." A plakát összekenéséért nem volt jogos a bevitel. A film megnézéséért viszont igen. Érdekes, hogy aki a plakátot lefesti az mind megnézi ezt a filmet(?). Ez valami kulturálatlansági összefüggés? Aki viszont nem nézi meg az biztos nem ken össze semmilyen plakátot. Ez meg kulturáltsági bizonyítvány?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!