„Allah Akbar!”, gyújtogatás, útblokád: videón a debreceni menekülttábor lakóinak kitörése

2015. június 30. 04:51

Amatőr felvétel a felgyújtott szelektív konténerről, az ágakkal felfegyverkezett táborlakókról és a rendőrök érkezéséről.

2015. június 30. 04:51

Az atv.hu tette közzé a debreceni menekülttábor közelében készült felvételt, amit egy olvasójuk küldött el nekik. Ezen látható, ahogy a menekülttábor lakói, kezükben faágakkal elözönlik az utat, és a rendőrök érkezéséig fel-alá járkálnak, közben egy felgyújtott szelektív konténer füstölög, arrébb pedig az út mentén valami lángol.

A videón 0:58 körül jól kivehetőek az „Allah Akbar!” kiáltások, illetve az is hallható, hogy valaki – talán a telefonos felvétel készítője – végig felháborodottan kommentálja az eseményeket, például így: „A büdös kurva anyjukat, ezután én holnap hozom ide geci a puskát... Nézzed, geci! (...) Mint a majmok, bazmeg!”.

Összesen 622 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
peninsulavaldes
2015. július 02. 17:33
és ugyanaz akarja e tőlem, azt amit én tőle. nehéz ez.
áfonya
2015. július 02. 17:12
Kitoloncolni őket az országból és azokat a bírókat, akik a bűnöző migránsoknak mégis menekült státusz engedélyeznek, azokat is!!! Egy menekült egynapi ellátása ötezer forint - célpontban a hazánkban ragadt "kiskirályfik" Egy menekült egynapi ellátása ötezer forint - célpontban a hazánkban ragadt "kiskirályfik" https://www.youtube.com/watch?t=86&v=AbFm7Rt19zg
áfonya
2015. július 02. 17:05
Főkolompos az egész megszállás ügyben az eu ,Magyarországra zúdítják a bűnöző réteget okmányok nélküli vándorokat ,vírusos betegséget hordozó vadakat ,náluk halnak éhen ,felélik az ország tartalékait ,végül a magyar népre rontanak mint a vadállat ,ölnek az ételért.
áfonya
2015. július 02. 16:58
Lehet gyúrni a 3.-ik világháborúra,mert ez már annak nyitánya.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!