Ligeti: A kormány a civileket tekinti főellenségnek

2015. május 29. 08:38

A Transparency International jogi igazgatója szerint a kormány az egyik kezével fülön csapja, a másik kezével orrba vágja a civileket.

2015. május 29. 08:38

A nyílt kormányzás akciótervének a jegyében megtudjuk, hogy sikerült a kormánynak az észrevételeinkre, választ, visszajelzést nem adva, majdhogynem puccsszerűen kitolni a Közlönybe egy új korrupció elleni programot, amiben a saját fantomjaival hadakozva a civilekben látja az egyik legnagyobb ellenséget” – mondta Ligeti Miklós, a Transparency International jogi szakértője a kormány korrupcióellenes programjáról az ATV-ben.

 

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szúnyog
2015. május 30. 01:10
A sok tízezer civil szervezet között van pár zsidó lobbista bagázs. Ezek ordítanak, hogy el a kezekkel a civilektől. Ahelyett, hogy ők maguk mennének a szeméttelepre.
pkarcsi
2015. május 29. 18:21
Szerintem kicsit ütött a kormány.Ligeti,téged meg olasz módszerrel betonba kéne keverni.Soros tőkén lógó magyar ellenes senkiházi vagy,majd elütt egy nagy libsi bunkó.
Mindjárt
2015. május 29. 17:27
Nem vagyok se Fidesz se CÖF rajongó de ezek a bolsevik patkányok meg vannak veszve. CÖF egy hazai magyar civil szövetkezet, hazai magyar támogatásal A bolsevik patkányok igegen ál-civil szervezetek amiket idegen érdekek pénzelnek idegen érdekekért. Amerikában az ilyen szervezeteknek regisztrálni kell mint idegen ügynökök. Nyílván tartják öket. Ha akarjuk követni a nagy amerikai demokráciát akkor nekünk is az amerikaiak példáját kéne követni. Putyin még az amerikaiaknál is tovább megy. Kizavarja az ilyen kártékony ál-civil. idegen söpredéket.
pollip
2015. május 29. 16:42
Ezt is megértük:-) pont nekik fáj a korrupcióellenesség:-)))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!