Szerbia
21:002024. június 16.
Anglia
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna

Kihasználja a MOL a vasárnapi zárva tartást

2015. május 14. 16:04

Az olajcég benzinkútjainak boltjaiban máris megugrott a vasárnapi forgalom, ezért elkezdik bővíteni a kínálatot és új márkanevet is indítanak – írja az Index.

2015. május 14. 16:04

Az Index arról ír: a MOL kútjain a vasárnapi szabály bevezetése után megjelentek az alapvető élelmiszerek, a hálózat harmadában pedig van pékáru is. Lars Höglund, a MOL kiskereskedelmi ügyvezető igazgatója az Indexnek elmondta, önálló boltmárkát indítanak Fresh Corner néven, ahol akár a mindennapi bevásárlást is el lehessen intézni a szokásos kisbolti árakon.

Höglund a csütörtöki sajtótájékoztatójukon arról beszélt, hogy a magyar kormány vasárnapi nyitva tartási döntésétől függetlenül a MOL-csoportnak világos stratégiája van a töltőállomásain folyó kínálat és kiszolgálás bővítéséről. Mint mondta, a MOL töltőállomásait közvetlenül nem érinti az intézkedés, mert a kútjait és azok boltjait is vállalkozók üzemeltetik. Minden MOL-kút és annak boltja is nyitva van vasárnaponként.

Az új MOL-boltokat először néhány helyen tesztelik, s ha beválnak, elterjesztik az új modellt a vállalat benzinkútjain.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Xenon
2015. május 14. 17:29
OFF Vajon mit tudhat lézerjankó, hogy megtűrik ilyen magas pozícióban és a reflektorfényben a pofáját? /OFF
kuwiq
2015. május 14. 16:55
Nem kell beszarni, Lézer elvtárs bezáratja ezeket is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!