Dizájnerdrog: „elkábszereztem a diákhitelem”

2015. május 30. 10:45

A herbál, azaz biofű veszélyeire figyelmeztet egy egyetemista lány, akinek ráment a diákhitele és az emberi kapcsolatai a dizájnerdrogra.

2015. május 30. 10:45

Kinga a szegedi egyetemen észrevétlenül belecsúszott az új dizájnerdrogok legalattomosabbjának napi használatába, a biofűbe, azaz a herbálba - tudhatjuk meg a 444 videójából. Éveken át rabja volt a szernek, közben pedig sok mindent, és sok mindenkit elvesztett. Látta, hogy a 444 munkatársai kipróbálták a Majálison a herbált, ezért megkereste őket a történetével, fel akarta hívni ugyanis a figyelmet: a herbál nagyon kemény tud lenni.

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Morgen
2015. május 30. 17:48
Újrakezdeni sohasem késő! Ennek a lánynak szerencséje van az édesanyjával. Közhely, de a szeretet gyógyít, ha türelmes. A legjobbakat a leányzónak!
Spiler
2015. május 30. 14:26
Ezeket a normális kábítószerfogyastók is lenézik. Kb. olyan mintha egy borászt hasonlítanánk össze vmi mélyszegény idiótával, aki hígitott tisztaszeszt iszik, rumaromával.
Spiler
2015. május 30. 13:45
Hajrá. Azt akarja, hogy legyen dolga. Munka alapú társadalamta akar. Még kétszer visszaesik és el kezd járni vmiféle közösségbe... Hinni kezd. Erőt gyűjt. Hogyan neveljünk szar drofosokból, keresztény-konzervatív embert. Hagyjátok őket drogozni. Vagy beledöglenek, vagy megjön az eszük. Csak jól járhatunk
Arivistus
2015. május 30. 12:20
Én csak azt nem értem, hogy nem lehet a kábítószerezést egyszer és mindenkorra megállítani? Öt kábszeresre rá kéne állni titkosszolgálati eszközökkel, megtudni, hogy hova mennek, honnan szerzik a drogot, milyen honlapokat látogatnak. Aztán üzleteket/honlapokat bezárni. Kábszeresek két-három hét mulva felfedezik a következő lelőhelyet, azt is bezárni. És így tovább, nem olyan bonyolult ez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!