Csipogós gumicsonttal zavarták meg Kovács Zoltánt

2015. május 05. 17:36

A kormányszóvivő sajtótájékoztatóját a PM-es Barabás Richárd szakította félbe egy kék gumicsonttal és rövid beszéddel. Kovács nem örült a meglepetésnek.

2015. május 05. 17:36

 Kovács Zoltán és Pósán László fideszes képviselő éppen belekezdtek volna a nemzeti konzultációról szóló sajtótájékoztatójukba, mikor a PM-es Barabás Richárd lépett oda a kormányszóvivőhöz, hogy átadjon neki egy kék, csipogós gumicsontot. Az akcióval arra kívánta felhívni a figyelmet, hogy a kormány konzultációja egy „ostoba, rosszindulatú és drága” figyelemelterelés. Kovács morcosan vette tudomásul, hogy az ellenzéki Barabás magához ragadta a szót, és a kapott ajándékot is eltette szem elől. 

A sajtótájékoztató zavartalan változatát itt tekintheti meg.

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pinter68
2015. május 06. 15:51
Na, legalább néha valaki zavart kelt a bullshit gyártó gépezetben. Amúgy a Barabásnak tök igaza volt. Ennyi pénzt elkúrni megint egy ekkora parasztvakításra! Ezt is csak az Orbáni Magyarországon lehet megtenni.
mary
2015. május 06. 13:11
Ez egy tróger bunkó ! Nem tudom mit akar ez a pár ember, állandóan felhívják magukra a figyelmet,ilyen infantilis baromságokkal.Nincs mögöttük szavazótábor.
MZ/X
2015. május 06. 08:32
A felvételen láthatóak közül, nekem, a gumicsont tűnt egyedül értelmesnek...
almasfiu
2015. május 06. 08:13
Úgy látszik nekik ez a párbeszéd...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!