Nincsen vesztegetni való időnk!

2015. május 10. 10:09

Arra hívom Magyarország és a Föld minden szegletének lakóját, hogy csatlakozzanak most a Climate Action Now kampányhoz!

2015. május 10. 10:09
Ban Ki Mun

2015 a mindannyiunk számára fenntartható jövő megteremtéséhez szükséges globális cselekvésről kell, hogy szóljon.

Magyarország más országokkal együtt lép fel az éghajlatváltozás ellen. Egy olyan megoldáson dolgozik, amelyik az emberiségnek és a bolygónak is biztonságot adó, egyben élhető és virágzó jövőt nyújt.

A Párizsban, decemberben a tanácskozásra összeülő kormányok számára történelmi a lehetőség egy tartalmas és minden országra kiterjedő klíma megállapodás elfogadására.

Köszönetemet fejezem ki Áder János köztársasági elnök úrnak azért a vezető szerepért, amivel a magyar Klíma Cselekvést Most (Climate Action Now) kampány élére állt, és internetes aláírásgyűjtésbe kezdett a párizsi siker érdekében.

»Live Earth: Road to Paris« a Föld minden tájáról egyesíti az embereket, felerősíti a hangjukat, és tudatja a világ vezetőivel, hogy az állampolgárok még idén cselekvést várnak tőlük egy klíma-katasztrófának ellenállni képes, alacsony szén-dioxid-kibocsátású jövő érdekében.

Nincsen vesztegetni való időnk, ezt a lehetőséget megragadva csak nyerhetünk!

Arra hívom Magyarország és a Föld minden szegletének lakóját, hogy csatlakozzanak most a Climate Action Now kampányhoz!

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
enmar
2015. május 10. 20:14
A föld tönkretételét csak lassítani tudjuk, megállítani nem. Minek küzdeni ellene? Szerintem: mindent bele! Gyorsan tegyük lakhatatlanná a földet. Használjunk sok műanyagot, zacskókat, petpalackot, , pusztuljon ez a korcs faj, aztán jöjjön egy olyan, amelyik képes élhetővé tenni és ...
Akitlosz
2015. május 10. 19:04
Akárhogyan is változik a klíma a Föld mostanában nem lesz lakhatatlan, a Föld lakhatatlanná válása csak több milliárd év múlva esedékes. Volt már a klíma Földön a jelenleginél sokkal melegebb is és sokkal hidegebb is. Az élet mindegyiket túlélte.
tango47
2015. május 10. 18:03
Sajnos az emberek nagy része a természet védelmét úri huncutságnak tekinti, a világ vezető hatalmai pedig tesznek rá. Az embernél önzőbb állat nincs a földön.
Peter8811
2015. május 10. 15:11
Bank Ki Van elvtárs ismerjük már ezeket a szép szólamokat. Dolgozz többet jobban élsz! ( Aztán több járulékot vontak le, majd a nyugdíjat reformálták. Gyűjtsd a vasat és a fémet ezzel is a békét véded! (Kardlap formájában kaptuk vissza 2006-ban) Nem lesz gázár emelés, de lesz 13 havi nyugdíj!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!