Utasokat zaklatnak a taxis hiénák a reptéren

2015. április 02. 22:47

Egy engedély nélkül dolgozó taxis hiéna elvette egy nő bőröndjét a budapesti repülőtéren, és csak akkor vette el róla a kezét, amikor látta, hogy valaki kamerázza. A TV2 Tények című műsora a helyszínen járt utána, mi a helyzet.

2015. április 02. 22:47

Kivették az egyik utas kezéből a táskáját, majd több, engedély nélkül dolgozó taxis is zaklatta a repülőtéren, hogy velük utazzon. Erről videó is készült, amit a TV2 Tények című műsorában be is mutattak. A reptér szerint ezek a taxisok nem dolgozhatnának a reptéren, de mivel nem áll ellenük rendelkezésre semmiféle kényszerítő eszköz, ezért tehetetlenek. 

A Tények a helyszíni forgatáskor elcsípett egy magát nem taxisként (ami lévén nincs engedélye, igaz is) megnevező hiénát, aki azonban nem volt hajlandó nyilatkozni a stábnak. A kamerák megjelenését követően a hiénák is eltűntek a reptérről, számolt be a Tények.

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Korn
2015. április 03. 00:52
első kettő orbánozik, gratulálok segfejek
DrPepper
2015. április 02. 23:36
Ezek időnként eltűnnek aztán megint megjelennek. Volt egy időszak, amikor nem láttam őket, bár korábban én is találkoztam ezzel a böröndmegragadós fajtával. Az a baj, hogyha a reptéri behajtást nem lehet megtiltani nekik, akkor a reptér területén belül sok már mindent megtehetnek. Ellenőrzéssel, szigorú bírságokkal nyilván ideig-óráig távol lehet tartani őket, de előbb-utóbb megint felbukkannak.
Blasio23
2015. április 02. 23:31
balkáni tukók... Istenem, hova süllyed ez az ország.
Felcsuti Erik
2015. április 02. 23:11
"A reptér szerint ezek a taxisok nem dolgozhatnának a reptéren, de mivel nem áll ellenük rendelkezésre semmiféle kényszerítő eszköz, ezért tehetetlenek." Hol van a rendorseg ? a TEK ? Nem Orban kurva segget kell vedeni, hanem az orszag torvenyeit kell betartatni a felcsuti cigannyal es taxis haverjaival szemben is ! Szebb jovot !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!