Snøhetta: Miért lehet érdekes a Liget Projekt?

2015. április 21. 12:20

A Liget Budapest múzeumai idevonzhatják a külföldi turistákat is, és jó hatással lehet, ha a múzeumok egymás mellett vannak.

2015. április 21. 12:20

Így néz ki a Városligetbe tervezett Múzeumnegyed-project, kívülről, kizárólag szakmai szemmel. Hogyan működhetnek az egymáshoz közel eső múzeumok, miért terveztek tetőig vezető lépcsősort? Az egyik nyertes iroda vezetője gyerekkorában még nyaralt is a magyar fővárosban. A MúzeumCafé videója.

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2015. április 22. 09:36
A liget helyett téged kéne betonba önteni a felcsúti maffia klánnal együtt!
öszödibeszéd
2015. április 21. 15:51
Ostobaság. A lényeg, hogy páran hülyére keresik magukat, egy zöld lakóövezetet viszont tönkreb@sznak. Vérlázító, hogy egy ilyen külföldi semmirekellőnek nagyobb a szava, mint a helyben lakó, ligetvédő polgároknak. Snogetta, bárki is vagy, takarodj haza a koszos skandináv faludba, és ott oszd az észt!
Potymog
2015. április 21. 12:54
"A Liget Budapest múzeumai idevonzhatják a külföldi turistákat is" Ugyanakkor csak fizetős parkolók lesznek a magyar emberek számára, a jelenlegi nem fizetős helyek helyett. Így a magyarok számára sokkal kevésbé lesz használható felhőtlen kikapcsolódásra a Liget.
Potymog
2015. április 21. 12:48
"Miért lehet értékes a Liget Projekt? A Liget Budapest múzeumai idevonzhatják a külföldi turistákat is" Gyenge érv, hisz a Liget a jelenlegi állapotában is vonzza a külföldi turistákat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!