Ronald S. Lauder: A Jobbik csak árt Magyarországnak

2015. április 13. 09:06

Sok ezren vonultak az idei Élet menetén, ahol a Zsidó Világkongresszus elnöke bírálta nemcsak a Jobbikot, de a kormányt is.

2015. április 13. 09:06

Ronald S. Lauder, a Zsidó Világkongresszus elnöke az Élet menetén elmondta: büszke rá, hogy magyar származású, de ha a szülei nem hagyták volna el Magyarországot, és itt született volna meg 1944-ben, akkor ő is egyike lett volna azon gyerekeknek, akiket elgázosítottak Auschwitzban.

 
„Senkinek, senkinek nincs joga, hogy beleköpjön azokba a cipőkbe” - mondta Lauder, utalva arra, hogy Kulcsár Gergely jobbikos politikus a Duna-parti cipőkbe köpött. A Zsidó Világkongresszus elnöke szerint a kormány azzal, hogy nem ítélte el Kulcsár tettét, azt a látszatot keltette, hogy egyetért tettével.
 
Lauder leszögezte: lehet, hogy a Jobbik azt hiszi magáról, ő megmenti Magyarországot, de külföldről nézve csak árt az országnak.

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2015. április 13. 19:13
Biztosan nincs összefüggés, de ma jó olvasni: http://magyarhirlap.hu/cikk/22260/Rovidesen_folytatodik_Lauderek_pere
pkarcsi
2015. április 13. 18:14
Mernj haza a picsába Lauder.Te személyesen többet ártottál magyarországnak mint a jobbik.Ez a baj veletek,hogy beavatkoztok más allam belügyeibe,mi jogon?Szinte folyamatossá vált a holokauszt megemlékezés,túl kéne már lépni az eseményeken szolidra venné az emlékezéseket.Nem ismertek el más áldozatokat.Nem jól van az,hogy nem lehet kiejteni a zsidó szót,mert az már antiszemitizmus.Lauder,azzal foglalkozzál,hogy a magyar zsidó vezetőség ne utasitgassa,ne kérje számon a kormányt-ez nem az ő dolguk,hanem tizmilió magyaré is.
justiceforhungary
2015. április 13. 16:41
''Ronald S. Lauder, a Zsidó Világkongresszus elnöke az Élet menetén elmondta: büszke rá, hogy magyar származású'' magyar származású ?
lajkakutyus
2015. április 13. 15:42
Jöjjön csak ide minél sűrűbben ez a Lauder, és akkor garantáltan nyerni fog a Jobbik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!