Pazarlónak látja a kormány működését a Jobbik

2015. április 20. 14:49

Pazarlónak tartja a kormány működését és az elmúlt öt év beszerzéseit bírálja a Jobbik.

2015. április 20. 14:49

A Jobbik pazarlónak tartja a kormány működését és az elmúlt öt év beszerzéseit bírálja. Szilágyi György, a párt országgyűlési képviselője hétfői sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy a kormány az előző ciklusban 163 milliárd forintot fordított beszerzésekre, ebből 37 milliárdot gépkocsikra.

A kormány irányítása vagy felügyelete alá tartozó költségvetési szerveknél 2014-ben beszerzési tilalom lépett életbe, azonban a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság ekkor is 200 millió forint értékben vásárolt autót - mondta az ellenzéki politikus, hozzátéve, hogy a közbeszerzési értesítő szerint idén is 40 gépkocsira írtak ki pályázatot.

A jobbikos képviselő a takarékossági intézkedések betartását szorgalmazta, kitérve arra is, hogy a Jobbik nemcsak szavakban, hanem tettekben is megvalósítaná a költséghatékonyabb kormányzást.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felcsúti gyevi bíró
2015. április 21. 09:06
És akkor a Fidesz-aktivista azt mondja Vonának: azt csak pénzért csinálja, már ő is a Jobbikra szavaz 2015/04/14 Nifadmin 2 hozzászólás Rögtön, ahogy leérkeztünk Tapolcára tudósítani a választásról, a borozgató Vona Gáborba botlottunk, aki elárulta a Jobbik stratégiáját: titokban végigjárta a falvak nagy részét, direkt nem hirdették meg a programokat, hogy altassák az ellenfeleket. Korábban Fideszt választó középosztálybeli szavazók pártoltak át hozzájuk, még egy Fidesz-aktivista is rájuk voksolt. A tapolcai választók egy helyi jelöltet akartak, szegény fideszes Fenyvesit az is hátráltatta, hogy a szocik elterjesztették róla, valójában várpalotai, miközben nem is. A jobbikosok 70 fős önkéntes ifjai vették fel a versenyt a sokszáz fős Kubatov-zsoldoshadsereggel, és győztek. Van, aki szerint a kormánypárt elvesztette saját lelkét, és már nem is tudja visszaszerezni: a fiatalok már a Jobbiknak hisznek. Ilyen volt az időközi választás alulnézetből. Nemzeti InternetFigyelő (NIF)
Mindjárt
2015. április 21. 05:09
Lehet sipítozni de a Jobbiknak van igaza. A Fidesz és az MSZP/DK/PM is tolvaj gazemberek akik gengszterváltás óta fosztogatják az országot. Ennek véget kell vetni és erre csak a Jobbik alkalmas.
dick52
2015. április 20. 15:38
Istenverte buta nepseg! Ez most olyan jol hangzik, sokba kerul a kormanyzas. Sokba, bizony sokba, te aszalt denever.
várúr
2015. április 20. 15:16
Ordas demagógiának látom a Jobbik működését. 200 millió kocsikra, te jó Isten! Gondolom, ha a Jobbikosok kormányra kerülnének, rolleren vagy biciklin járnának. Csak úgy kérdem: ki látta Huza-Vonát villamoson?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!