Pártot alapít és elhagyja a Kossuth teret az Ország Gyűlése Mozgalom

2015. április 01. 17:21

Április 30-án elhagyja a Kossuth teret a több mint fél éve ott táborozó az Ország Gyűlése Mozgalom, és pártot is alapítanak, mivel szerintük a nép sokkal többet érdemel a jelenlegi ellenzéknél.

2015. április 01. 17:21

Nem marad a Kossuth téren április 30-a után az Ország Gyűlése Mozgalom (OGYM), miután a Fővárosi Törvényszék május elsejével megtiltotta számukra a további ottani demonstrációt. Mint azt a mozgalom alapítója, Szabó Gábor „Tuareg” a blogján kifejtette: gondolkoztak azon, hogy 60 tagjuk 2-3 naponta bejelentsen ugyanoda néhány napos demonstrációkat, így még 180 napig ott tudtak volna maradni. De ezt végül elvetették, és a Kossuth téri demonstráció helyett a jövőben polgári engedetlenségi akciókra fordítják majd energiájukat. 

Szóval azért mentünk ki anno a Kossuthra, hogy a saját bőrünkön mutassuk meg: a valóságban Magyaroszág már diktatúra. Ezt a célunkat elértük, minden létező hatósági, bírósági, politikai játszma megtörtént velünk szemben, ami egy autokratikus államban szokott. Csakhogy lett egy járulékos eredménye is az egész kintlétünknek: az is bebizonyosodott, hogy az »ellenzék« nem ellenzék, csak biodíszlet Orbánországban, nemhogy fölhevíteni nem hajlandó a Népet egy idő előtti Narancsűzésre, de aktívan részt vesz a népharag lecsillapításában. Éppúgy része a spontán kezdeményezések eltiprásának, mint a Fidesz, csak Ők csendestársként végzik el a piszkos munkát” – fogalmazott. 

Mivel az OGYM az ellenzékkel is elégedetlen, akik szerintük csak nevükben ellenzékiek, ezért Szabó Gábor bejelentette azt is: pártot alapítanak, amelynek tudják már a nevét és a céljait is, de azt csak április 29-én mondják majd meg. „Ha úgy bántatok velünk, kedves megélhetési ellenzékiek, mint konkurensekkel, akkor mostantól mi is úgy állunk mindannyiótokhoz. A Nép Nálatok többet érdemel. Sokkal.” – írta blogján Tuareg.

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
joseph
2015. április 03. 22:30
Az itt hozzászólók értelmi képességeiről és pártállásukról hiteles képet festettek. Az már biztos, hogy a szövegértéssel komoly problémák vannak, hiszen egyikük sem foglalkozott a mondanivalóval. A munkához való viszonnyal kapcsolatban el tudnék beszélgetni mondjuk a csuti csauról is, a hőn vezetett vezér a pártszékház mutyitól kezdve éppen SEMMIT nem dolgozott és az adófizetők vérén hízott olyan méretűre a mutyibandája, mint amit most bemutatnak. Hívőkkel nem vitatkozom, így a részletes cáfolatokat nem adom közre. Az evolúcióban hiszek és abban, hogy lesz megint Magyar Köztársaság! Nyugi akkor majd újra találkozunk. Addigra próbáljatok észérveket hozni a Quaestor botrányra...
Szúnyog
2015. április 01. 23:37
"zóval azért mentünk ki anno a Kossuthra, hogy a saját bőrünkön mutassuk meg: a valóságban Magyaroszág már diktatúra. Ezt a célunkat elértük, minden létező hatósági, bírósági, politikai játszma megtörtént velünk szemben, ami egy autokratikus államban szokott." Egy autokratikus államban régen pofán vertek volna.
kitiltott
2015. április 01. 22:54
mocskos hazaéruló zsidó balfasz fasz ez is
Morgen
2015. április 01. 20:36
„Szóval azért mentünk ki anno a Kossuthra, hogy a saját bőrünkön mutassuk meg: a valóságban Magyaroszág már diktatúra. Ezt a célunkat elértük, minden létező hatósági, bírósági, politikai játszma megtörtént velünk szemben, ami egy autokratikus államban szokott." Mezei provokátorok. Röhejesek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!