ETO: quo vadis?

2015. április 27. 17:46

A klub alkalmazottjai, a szakmai stáb tagjai, a játékosok hónapok óta fizetség nélkül dolgoznak.

2015. április 27. 17:46
Papp Győző

A nyilvánosságra zúduló napi információzuhatagban kevés az illetékesek által megerősített konkrétum. A legmakacsabban az tartja magát a közvéleményben, hogy valamilyen jogi csűr-csavarral – az ETO Futsal Kft.-n keresztül – jövőre az NB III-ban indulhat az ETO felnőtt futballcsapata. Ezt eddig minden megszólaló sportjogász szabályellenesnek és kivitelezhetetlennek nevezte. Persze elképzelhető, hogy a futsalos megoldás pártolói találtak olyan törvényi kiskaput, amely lehetővé tenné ezt a megoldást.

Ellenkező esetben lehet akár megyei osztály is, ami Győr utánpótlása szempontjából végzetesnek is nevezhető.

Az ETO megvételét eddig a megszólalók lehetetlennek nevezték. Konkrét indok nem hangzott el, hogy miért. Ezért csak valószínűsíthető, az lehet a baj, az ETO Futball Kft. kezes az ETO Park Kft. 17 milliárd forintos hitelénél. Ilyen áron pedig nem kell a futballcsapat egyetlen befektetőnek sem.

Reméljük, nemsokára csak az ETO-ügynek, az ETO-nak nem lesz vége.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2015. április 27. 20:05
Jó előre megkapták a pénzt amiért egyáltalán nem tettek semmit. Szívből remélem, hogy nem lesz olyan hülye, aki megveszi őket és keservesen kísérletezik velük tovább. Nem éri meg, tehetségtelen társaság. Felesleges erőltetni.
rajgy
2015. április 27. 19:58
Miért nem lehet egy csapatot "emberenként" megvenni, ha úgy olcsóbb? Nyilván új név alatt indítják őket. A stadiont használni kell és kész!
GV0917
2015. április 27. 19:30
ETO-éto, kuda igyjos? ETO nyet futból éto kapitalizm- Igyjom b NB.III.
NeMá
2015. április 27. 18:45
"Az ETO megvételét eddig a megszólalók lehetetlennek nevezték. Konkrét indok nem hangzott el, hogy miért." Ahhoz, hogy el lehessen adni, kéne az eladó, vagy nem? Ha meglesz az eladó, lesz vevő is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!