Nézőpontos elemző: Az ellenzéknek is magába kellene néznie

2015. április 29. 16:04

Nagy Dániel szerint az ellenzék volt az, aki felhergelte a társadalmat a trafikosok, ezért a kaposvári gyilkosság kapcsán nekik is magukba kellene nézniük.

2015. április 29. 16:04

Nagy Dániel, a Nézőpont Intézet elemzője az M1 esti műsorában felületesnek nevezte az Orbán Viktor halálbüntetéses nyilatkozatára adott ellenzéki reakciókat, és azt mondta: az ellenzékieknek is magukba kellene nézniük, mert a trafikosok ellen felhergelték a társadalmat, és mostanában elég sok bűncselekmény történik a trafikokban.

 

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pinter68
2015. április 30. 09:38
Ne már, Mandi! Ennyire nem lehettek kiéhezve a kattintásszámra, hogy ezt a túltáplált kretént ennyit futtassátok! Azért vannak annál fontosabb témák is, mint hogy egy magát elemzőnek valló jólfésült pubi milyen baromságokat hord össze.
adam
2015. április 29. 19:36
"Nagy Dániel szerint az ellenzék volt az, aki felhergelte a társadalmat a trafikosok, ezért a kaposvári gyilkosság kapcsán nekik is magukba kellene nézniük." Kedves Mandiner! Hemzseg a hibáktól az oldal. Pedig ezt nem élőben kell tolnotok. Kezdjünk hecckampányt ellenetek?
2015. április 29. 19:31
Szerintem zseniális ez a Nagy Dani, az Elnézőpont Intézet csodagyereke. Bár még az artikulált, tagolt beszédhez nem igazán szokott hozzá, de határozottan érzékelhető az igyekezete, tehát igenis akar a fiú! Ugyan még többször is neki kell futnia a tartalom- és értelemmentes zajpróbálkozásainak, de a kitartása feltétlenül tiszteletet érdemel. Szinte magával ragadó kitartó heroizmusa. Magabiztosan hozza a köznemszolgálati tévé által elvárt szintet, és csak idő kérdése, hogy azt felül is múlja. Addig ugyan szükség van egy kis otthonról jövő háttértámogatásra, de, mint vélhetően busásan meggazdagodott dorogi bányászsarjadéknak, az anyagiak hiányával sem lesz gondja. Csak így, tovább!
2015. április 29. 18:15
Ez a legalja. Igaza volt Török Gábornak, hogy ezek nem politikai elemzők, hanem seggnyaló fideszes pártkatonák (nem kevés pénzért), akiknek célja az elemzés helyett a meggyőzés. De hát a nép sem objektív elemzésre vágyik, hanem hogy megerősítsék a véleményét ezek a politológus nullák. Az ellenzéki oldalnak is megvannak a hasonló semmitérő politikai "elemzői". A pénz beszél, a kutya ugat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!