Magyarországról kérdezték Barrosót a Princetonon

2015. április 11. 15:53

Arra voltak kíváncsiak a Princeton diákjai az ott tanító volt bizottsági elnöktől, mit tehet az Unió azért, hogy megfékezze a magyar demokrácia leépítését. Barroso szerint az EU próbálja elejét venni annak, hogy a kormány az unió ellen hangolja a magyarokat.

2015. április 11. 15:53

Nemcsak az unióról, hanem Magyarországról is kérdezték amerikai diákok az Európai Bizottság volt elnökét, Jose Manuel Barrosot. Arra voltak kíváncsiak: mit tehet az Unió azért, hogy megfékezze a magyar demokrácia leépítését. Barroso vendégprofesszorként tanít Amerika egyik legpatinásabb egyetemén, a Princetonon. 

Barroso az ATV-nek interjút is adott, melynek egyelőre egy részletét mutatta be a csatorna. Itt arról beszélt, hogy az USÁ-ban nagyon gyenge unióként tekintenek az EU-ra, hiszen a föderációt a saját szemszögükből vizsgálják.

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Autofocus
2015. április 14. 00:43
Szemforgató, álnok, komprádor nemzetáruló gecik.
illiberator
2015. április 12. 15:17
Komcsi-cionliberálisok kérdezték a volt komcsi Barossót. Tetves anyátokat!
hátakkor
2015. április 12. 10:06
A kérdést Halmai et. küldte az alkesz blogger csajnak demokratikusan
mantelman
2015. április 12. 09:30
Néhány dúsgazdag bipsi poronyt jó dolgában nem tud mit csinálni, mint a neki nem tetsző országokat froclizza. Hiába is mondanád, hogy hogy jön ahhoz ő, akit kiválasztott mentalitásra nevelnek, az ilyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!