Jobbik: Gyűlöletkampányt folytat a Fidesz és az MSZP Tapolcán

2015. április 03. 19:09

„A Fidesz és az MSZP nem képesek az emberek javát szolgáló pozitív programelemeket felsorakoztatni, leginkább a további jelöltek lejáratásában érdekeltek” – jelentette ki a jobbikos Z. Kárpát Dániel a tapolcai választásokkal kapcsolatban. Hozzátette: a Jobbik nem kíván beszállni a sárdobálásba.

2015. április 03. 19:09

A Jobbik szerint gyűlöletkampányba kezdett a Fidesz és az MSZP a tapolcai időközi választás kapcsán, de ők nem kívánnak beszállni a sárdobálásba. Z. Kárpát Dániel, az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese pénteki ajkai sajtótájékoztatója után telefonon reagált az MTI-nek Gulyás Gergely fideszes politikus szavaira, aki sajtótájékoztatóján azt mondta: „a valóban szélsőjobboldali nézeteket valló jobbikos jelölt a mai napig nem cáfolta náci tetoválását, a mai napig nem tudjuk, hogy mi a meztelen igazság”.

A jobbikos politikus szerint jelöltjükkel kapcsolatban csupán „tetoválás-ügyeket” tudnak felhozni, miközben Rig Lajos már bizonyított a térségben, például „a kórházmentés” idején. Hozzátette: a Fidesz milliárdos nagyságrendű kórházbővítő beruházást jelent be Tapolcán, miközben a múltban „éppen a kormánypárt építette le” a sürgősségi ellátást az intézményben.

„A Jobbik ezzel szemben egy olyan harcost állít csatasorba jelöltként, aki a tapolcai kórház mentésének egyik vezérarca volt, aminek eredményeképpen sok szakember munkahelye megmaradt, és sok osztály megmenekült a bezárástól” – mondta Z. Kárpát Dániel.

Kitért arra is: a Jobbikkal szemben elindult, „valótlanságokat tartalmazó szórólapos kampány” kapcsán feljelentést tettek, de ettől függetlenül sem kívánnak beszállni egy sárdobáló kampányba. „Látható, hogy a Quaestor-koalíció tagjai, tehát a Fidesz és az MSZP, nem képesek az emberek javát szolgáló pozitív programelemeket felsorakoztatni, leginkább a további jelöltek lejáratásában érdekeltek” – fogalmazott a jobbikos politikus.

Veszprém megye 3. számú választókerületében azért kell időközi országgyűlési választást tartani, mert a térség tavaly áprilisban megválasztott fideszes országgyűlési képviselője, Lasztovicza Jenő januárban elhunyt. A választást április 12-én tartják meg.

Összesen 230 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2015. április 04. 14:38
Lopunk, csalunk, hazudunk. Fidesz-es kommunisták vagyunk.
csuka
2015. április 04. 13:00
Nem csak a részvényeket de a híreket is hamisítja a FIDESZ: http://alfahir.hu/eliteltek_a_pesti_sracokat_megsem_fizet
illiberator
2015. április 04. 10:51
Pedig olyan cukik mostanában ezek a jobbikosok.
Lázár Páván
2015. április 04. 10:33
Ha ez a drkovax valóban Dr , PhD, akkor én vagyok a ELTE Rektora:))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!