Fővárosi főügyész: Orgován nem számít

2015. április 01. 07:26

A fővárosi főügyész szerint két hét alatt óriási adatmennyiséget nézett át a nyomozóhatóság Quaestor-ügyben. Szerinte Orgován Béla nem fontos.

2015. április 01. 07:26

A vagyonkimentés szempontjából nem számít, hogy Orgován Bélát nevezték ki ügyvezető igazgatónak – mondta Ibolya Tibor fővárosi főügyész. Viszont Orgován kinevezése eggyel több indokot adtak az ügyészségnek az előzetes letartóztatás elrendelésére. Ibolya elmondta: érvénytelen jogügylet volt Orgován kinevezése, mivel büntetett előélete miatt nem lehet cégvezető.

Ibolya szerint a nyomozás megkezdése és Tarsoly letartóztatása között hatalmas mennyiségű adatot vizsgáltak át és különböző adatokat kértek be bankoktól. Szerinte a korai gyanúsítás tönkrevághatta volna a nyomozást. Szerinte nincs rá esély, hogy a nyomozás megkezdése óta adatokat tüntettek el a Quaestornál. Ibolya szerint Tarsoly „objektív okokból” képtelen lett volna iratokat eltüntetni, de ezt nem fejtette ki bővebben.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2015. április 01. 16:07
Dehogy, kedves fideszista agyrokkant barátaim, dehogy van itt diktatúra: ahol a főügyész ilyen klasszul menti a miniszterelnök haverját, ott minden roppant demokratikusan történik. OKÁDNI KELL!
babangida
2015. április 01. 14:30
kicsit sem öntelt és korlátolt a csákó
BőröndÖdön
2015. április 01. 13:27
Fejétől bűzlik az ügyészség...
liberálzöld.
2015. április 01. 11:08
Persze, hogy nem számít. A cégbíróság ugyan bejegyezte, de hát kit érdekel az? És az, hogy hivatalosan a mai napig ő a főnök? És jelentett egyáltalán hivatalosan is csődöt a Quaestor?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!