Elcsukló hangon beszélt sajtótájékoztatóján Tóásó

2015. április 28. 13:03

Könnyek között köszönte meg Tóásó Előd a Baptista Szeretetszolgálatnak és a külügyminisztériumnak, hogy segítettek neki.

2015. április 28. 13:03

Elcsukló hangon tartott sajtótájékoztatót a ferihegyi repülőtéren Tóásó Előd, aki Bolíviában hat évig ült előzetesben, miközben fegyveres felkelés szervezésével vádolták. A Baptista Szeretetszolgálat és a Külügyminisztérium segítségével menekítették ki a dél-amerikai országból, mivel nem volt biztos, hogy elengedik a vádalkuval szabaduló férfit, aki előzetesben leülte a kiszabott büntetését.

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lucabrasi
2015. április 29. 10:51
Jól behúzták a csőbe,ezeket a romantikus kalandvágyókat.mindenesetre Tóásó -a többiekhez képest,viszonylag olcsóbban megúszta a bolíviai kirándulást.
kukagyerek
2015. április 29. 10:39
Énnekem fogalmam sincs ki ez az ember és mit keresett ott, de vajon, ha egy másik Előd kerül bajba Bolíviában, akkor vajon az orbán-adminisztráció ő érte is megtett volna ennyit?
Inger Bakker
2015. április 28. 20:42
Sírásó Előd könnyei..... ha van, aki felnyalja
berzsian56
2015. április 28. 16:21
Azután,mi a bánatot kell ünnepelni ezen a figurán, aki szélsőbalos terrorista sejt tagja volt és Che Guevarrát alkított Bolíviában. Nem lenne illendőbb előtte, néhány kérdésre nem válaszolni: 1.Mit keresett ott? 2. Milyen szervezet kűldte oda? 3.Miért volt fontos egy közép európai ember számára a bolíviai belpolotika? Valaki részletezhetné, ki volt Rózsa Flores Eduárdó, a nyilvánvalóan titkosszolgálati kapcsolatokkal is rendelkező zsidó származású ,kisztitkár,aki forradalmárt szeretett volna játszani? A nemzetközi kapcsolatokban csak egy felesleges, nagyrafújt botrány, ami lejáratja az ország tekintélyét. Amilyen gyorsan csak lehet, felejtsük el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!