A bíró elfogultságára hivatkoznak a romagyilkosságok vádlottjai

2015. április 16. 10:13

Az ítélet hatályon kívül helyezését kérte a első rendű vádlott védője a romagyilkosságok ügyében. A másodfokú ítélet májusban várható.

2015. április 16. 10:13

Szerdán kezdődött meg a másodfokú tárgyalás a romagyilkosságok ügyében. Az első rendű vádlott védője bírói elfogultságra és egyéb eljárási hibákra hivatkozva kérte a korábbi ítélet hatályon kívül helyezését. Az alapján a negyedrendű vádlott kivételével mindenki életfogytiglani börtönbüntetést kapott. A vád szerint a négy vádlott kilenc helyszínen hajtott végre fegyveres támadást romák ellen 2009-ben, melyben hatan haltak meg, köztük egy kisgyerek. Ítélet májusban várható.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tyIer durden
2015. április 16. 10:28
Annyi biztos, hogy magasabb szempontok es erdekek mozgattak itt a szalakat (pl. egy esetleges polgarhaboru szitasa.. kinek is jott volna jol..?!). A kommunistakrol barmiit, azaz BARMIT el tudok kepzelni. Semmifele szelsojobbos vonas nem volt ezekben a gyilkossagokban - kimondottan profin vegrehajtva az osszes -, hiaba is gondolja ezt nemely alacsony bitszelessegu aggyal megaldott humanoid.
tyIer durden
2015. április 16. 10:23
A vadlottak padjan az oszodi boszmenek es a titkosszolgalati vezetoknek lenne a helye! Sok idiota beveszi ezt a szart?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!