Kartellgyanú: a cégekkel fizettetné ki a szankciót a kormány

2015. március 26. 10:34

A Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkára leszögezte: ha bebizonyosodik az Európai Bizottság kartellgyanúja az M4-es autópálya építésével kapcsolatban, akkor az emiatt keletkező szankciókat az érintett cégekkel fogják kifizettetni.

2015. március 26. 10:34

Ha bebizonyosodik az Európai Bizottság kartellgyanúja az M4-es autópálya Abony és Fegyvernek közötti szakaszának építésével kapcsolatban, a kormány ki fogja fizettetni a szankciót az érintett cégekkel - mondta a Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkára csütörtökön Budapesten egy konferencián. Csepreghy Nándor hozzátette: meg kell várni, hogy beigazolódik-e az Európai Bizottság gyanúja. Hangsúlyozta, hogy a kormányzat mindenképpen azt szeretné, ha a beruházás megvalósulna.    

Az Index szerda este arról írt, hogy információi szerint az Európai Bizottság elutasította a 30 kilométeres útszakasz megépítéséhez benyújtott 110 milliárd forintos támogatási kérelmet, mert túlzottnak tartja az építési költséget. 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2015. március 26. 16:40
Egyszer régen,rövidnadrágos koromban jártam nyaranként a "Fekete vonattal". Abonyt elhagyva kilépett a lépcsőre a "kalahúz elvtárs", kezében még a repceolajjal működő vörösréz lámpával. mint a kakas hajnalban elkiáltotta magát:FEGYVERNEK!!-mire a szalkai legények kórusban röhögve visszhangozták:"Ne menny' ki, mer' megvernek!" De most az autópálya még el sem készült, már is veréssel fenyeget az EU!Onnan viszik majd az utánpótlást Amszterdam vigalmi negyedébe- luxusjárgánnyal az egykori kiabálók unokái....
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2015. március 26. 13:45
Mi lehet itt ha már a politikusoknak fönntartott útépítés bizniszt is vizsgálják? Ilyen még soha sem volt pedig a legnyilvánvalóbb. Nagy gáz van.
abraxas
2015. március 26. 12:55
Helyes!
kukagyerek
2015. március 26. 11:22
"A Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkára" ........... És még mondja valaki, hogy nem elmebajos ez a világ! :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!