Furgonba tuszkoltak egy fiatal nőt Budapesten

2015. március 31. 21:55

Betuszkoltak egy furgonba és meg akartak erőszakolni egy fiatal nőt kedden délután a XV. kerületben. A nőnek végül sikerült elmenekülnie, a támadót elkapták.

2015. március 31. 21:55

A rendőrség elfogta azt a férfit, aki kedden, 15 óra körül Budapest XV. kerületében, a Szerencs utcában egy fiatal nőt tuszkolt egy furgonba – olvasható a police.hu-n.

Korábban a Hír24 arról számolt be, hogy kedden egy ismeretlen férfi meg akart erőszakolni egy nőt. Az információk szerint a nőnek végül sikerült kimenekülnie az autóból, miután lefújta a támadóját egy gázsprayvel.

A rendőrség honlapján megjelent közleményben az áll, hogy személyi sérülés nem történt. 

A rendőrök a férfit a helyszínen elfogták és előállították, őrizetbe vételére intézkedtek. Az ügyben személyi szabadság megsértése bűntett gyanúja miatt indult nyomozás – áll a közleményben.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ördöngös pepecselés
2015. április 01. 08:40
látom a fizetett fanyalgók ennél azt esetnél is mindent láttak délre eljutnak a lényeghez. Az elkövető a cigány Orbán aki a győri stadionba akarta befalazni a nőt hogy fenntarthassa a Questor nevű lenyúlást
MZ/X
2015. április 01. 08:29
Bilincs, ragasztószalag, női ruhák, amiket a furgonban találtak a rendőrök. Tehát a férfi tudatosan készült rá, és már valószínűleg hajtott is végre hasonló cselekedetet. Ebben a liberális fertőben, amiben élünk, még ennek a szemét aberrált állatnak is vannak jogai, sajnos. És a libsik a felvilágosító videókon háborognak, és nem azon, hogy az ilyen tetvek mennyivel ússzák majd meg és hogy újra megpróbálják... Lásd a karácsony előtt, frissen szabaduló és tinilányt erőszakoló hátrányos helyzetű elkövető esetét... V
gepida
2015. április 01. 07:03
Az elkövető neve, címe, fényképe? Ja, hogy a személyiségi jogok... Meg, ha pár év múlva újra támadni szeretne, nehogy felismerje valaki...
Akitlosz
2015. március 31. 23:09
Egy férfi hogyan tud betuszkoltakni? Ha betuszkoltak, akkor minimum ketten kellett, hogy legyenek, különben, ha csak egy elkövető volt, akkor mire fel a többes szám?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!