Vona: Beszélni kéne a magyar-zsidó konfliktusokról

2015. február 11. 08:33

Penitenciának szánta a Jobbik elnöke, hogy a cigányozó mezőtúri jelöltet arra kötelezte: költözzön be egy időre egy cigány származású jobbikoshoz.

2015. február 11. 08:33

Vona Gábor nem a jutalom-büntetés-skálán helyezné el, hogy Kötél Jánost, a mezőtúri jobbikos jelöltet arra kötelezte: költözzön be a párt egy cigány származású tagjához. Arról, hogy ez a hajdúszoboszlói Jobbik-vezető Köves Slomóra tett antiszemita megjegyzéseket a pártelnök azt mondta: az egy másik ügy, ott nem egy közösség elleni izgatásról van szó.

Vona Gábor ennek kapcsán elmondta: beszélni kéne a magyar-zsidó konfliktusokról. Ő maga nem érez felelősséget az antiszemitizmus terjedésével kapcsolatban, sőt, szeretné a párbeszédet előmozdítani, csak úgy, mint a cigányság kérdésében. Szerinte meg kell értetni a cigánysággal, hogy annyi gyereket kell vállalni, ahányat el tud tartani a család.

Összesen 336 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2015. február 13. 08:47
Huza-Vona Gábor átállt ballib oldalra. Megvették kilóra (persze már régebben). A Fidesz szavazóit cikizik birkának, hogy minden "pálfordulása" ellenére követik Orbán Viktort. Hát a Jobbik tábora akkor über-birkákból áll. Ha kitartanak Vona mellett, akkor részesei az ő nemzetárulásának, és jellemtörpék, mert kiderül: nem jobbak a Deákné vásznánál: a hatalomért mindent. De az a gynúm, hogy már eleve kicserélődött a Jobbik támogatóinak köre. Az igaziak már elpártoltak tőle.
Kasperl
2015. február 12. 22:56
Vona mostanában normálisan nyilatkozik, beszél. Ha le tud ülni Kövessel és nem egymást sértegetve beszélnének azokról a problémáról, vélt valós sérelmekről, amik becsontosodtak az elmúlt 25 év liberális-nemzeti ellenségeskedésben akkor szerintem egyrészt hasznos lenne mindenkinek, másrészt sikerülne levetkőzni a jobbiknak végleg ezt a radikális szélsőjobb párt imázst amitől szabadulni próbálnak. Kíváncsi vagyok mit főz ki, mostanában az egyetlen érdekes politikus, akinek van valami projektje.
Mindjárt
2015. február 12. 08:22
Nincs abban semmi megalkuvás, hogy Vona szerint Beszélni kéne a magyar-zsidó konfliktusokról. Ezidáig mást se hallottunk, hogy a zsidók a ártatlan áldozatok akik soha senkinek se ártottak. Ezt senki se veszi be. Tegyünk mindent a mérlegre. Mondjuk meg, hogy kik kínoztak és gyilkoltak magyarokat a kun, rákosi és kádár diktatúrák idején. Akkor majd meglátjuk, hogy meddig lehet fentartani az ártatlan áldozat hazugságot.
chinasky
2015. február 12. 07:58
szegény jobbikosok foroghatnak most:D hát miket mond már ez a vona? a végén még magamtól kell beugrani a dunába:D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!