Teljesen lezárták a Déli pályaudvart, mert tovább csúszik a támfal

2015. február 01. 14:27

Az alagút megcsúszott támfala miatt teljesen lezárták a Déli pályaudvart, a dunántúli vonatok a Kelenföldi pályaudvarra érkeznek, és onnan is indulnak.

2015. február 01. 14:27

Szombat este újabb kövek estek a vágányra és tovább csúszott a támfal földje a Déli és a Kelenföldi pályaudvarok közötti alagútnál, ezért nem közlekednek a vonatok a Déli pályaudvarra. A szakemberek azonnal megtiltották azon az egy vágányon is a közlekedést, a másik vágányon már múlt vasárnap óta nem járnak a szerelvények.

A vonatok a Kelenföldi pályaudvara érkezhetnek és onnan is indulnak a Dunántúlra. A MÁV-START Zrt. vonatpótló autóbuszokat közlekedtet a két pályaudvar között, melyek a Délinél az Alkotás utcából, a 139-es busz megállójából indulnak, Kelenföldről pedig az Etele térről, a 141-es busz megállójából indulnak.

A MÁV-START tájékoztatása szerint, amennyiben a Déli és Kelenföldi pályaudvarok között kialakult korlátozás miatt valaki lemond az utazásáról, menetjegyét kezelési költség levonása nélkül visszaváltják.

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2015. február 02. 07:00
Ez teljesen érthetetlen..nincs a vasútnak műszaki ellenőrző csoportja ami ellenőrzi a műtárgyakat??
cutcopy
2015. február 01. 17:30
150 év után ez is a felújítás is a Fideszre vár..
kuwiq
2015. február 01. 17:25
Kelenföldről a Délibe jutni néha tovább tartott, mint az út Pécstől odáig.
DFK
2015. február 01. 17:03
Ha bezárják a Délit, akkor ott nincs értelme a metró végállomásnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!