PestiSrácok: Simicska kiakadt a Célpont felmondásán

2015. február 25. 20:08

Elismerte a Célpont stábjával való beszélgetés közben Simicska Lajos, hogy fordulatot várt a médiacsoportja vezetőitől – írja a PestiSrácok, ami szerint a műsor készítőivel tárgyaló vállalkozó keresetlen szavak kíséretében vette tudomásul, hogy végül felmondtak neki.

2015. február 25. 20:08

Simicska Lajos kedden éjszaka telefonon még arról győzködte a Célpont egyik munkatársát, hogy ne álljanak fel és folytassák a műsor készítését – tudta meg a PestiSrácok.hu. 

 
A portál információi szerint a terjedelmes beszélgetésekben az üzletember egyebek mellett elismerte, hogy február 5-én este – felmondásuk előtt – valóban azt közölte Liszkay Gáborral, a Magyar Nemzet főszerkesztőjével és a Hír Tv elnökével, illetve Csermely Péter főszerkesztő-helyettessel, hogy fordulatot vár. Arról is beszélt, hogy valóban van háború közte és a kormánypárt között, azt pedig ő fogja megnyerni. 
 
„Ha felálltok, akkor bemegyek és baszd meg megtakarlak” – fakadt ki Simicska Lajos.  A beszélgetésről a PestiSrácok szerint hangfelvétel is készült, ezt azonban nem tették közzé.
 
A hvg.hu is szerette volna megkérdezni a vállalkozót, illetve a Hír Tv elnökét, hogyan értékelik a Célpont stábjának nyilvános felmondását. Sem Simicska Lajost, sem Fonyó Károlyt nem érték el, a Hír Tv új elnöke – a hangpostaüzenete alapján – valószínűleg spanyol nyelvterületen van.

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kohntalan
2015. április 07. 22:41
Ő legalább nem titkolja, mekkora tahó proli.
kamasuka
2015. március 04. 06:57
"Csermely Péter főszerkesztő-helyettessel, hogy fordulatot vár" Pedig hogy tagadták! :D
indokoltan zsidózó
2015. február 28. 19:12
hogy feltámadt az önérzete a kis bérenc patkányoknak. menekülnek száz irányba, de gondolom azért azt megvárták, amíg megkapják az új pozíciót a köztvnél. undorító!
Drágha Márió
2015. február 28. 19:11
Hogy a gecibe lehet még mindig szabadlábon ez a mocskos szájú,ruszofób gengszter??? Órbán helyében én már elvitettem volna a TEK-kel... Nehogy már a farok csóválja a tigrist!!! :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!