ENSZ-békefenntartókat hívna be Porosenko

2015. február 19. 09:08

Petro Porosenko elnök ENSZ-békefenntartókat hívna be Kelet-Ukrajnába. Szerda reggelre a szakadárok kezére került Debalceve városa.

2015. február 19. 09:08

Szerda reggelre a szakadárok kezére került Debalceve, a Luhasznk és Donyeck közötti vasútvonalon fekvő város. Petro Porosenko ukrán elnök bejelentette: kérni fogja, hogy ENSZ-békefenntartók érkezzenek Kelet-Ukrajnába.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lázár Páván
2015. február 19. 19:59
Donbasszban lassan visszatér az élet a “normális kerékvágásba”! Már csak “a szaft kitörlése van hátra a gyjebalcevoi katlan üstjének aljáról”. Az amerikai “Delta”, a lengyel “ABS Othago” és az ugyancsak amerikai, de az állami Speciális Erők martalócainak a levadászása. Az egyiki képen egy véres nagy köteg 100 dolláros látható csak hogy mindenki tudja, kik fizetik az ukrán nácikat
Fakutya Vigyora
2015. február 19. 19:52
A kijevi tüntetéseket irányító Euromajdan mozgalom kapja idén a Lech Walesa-díjat - jelentette be csütörtökön a díjat alapító volt lengyel államfő. http://www.hirado.hu/2014/09/25/az-euromajdan-mozgalom-kapja-iden-a-lech-walesa-dijat/ A lengyelek is meghibbantak.
Lázár Páván
2015. február 19. 19:43
zsidó walzman meg a béke Amerikai terepjárót találtak a népfelkelők Debalcevoban Képpel Az APTN nemzetközi hírügynökség tudósítói Debalcevo ostroma után megszólaltatták a városba bevonuló milícia tagjait. A Donyecki és Luganszki Köztársaság fegyveres erői hatalmas hadizsákmányt tudhatnak magukénak, miután a városba szorult ukrán hadsereg nem tudott kitörni, a kijevi erők sem tudták áttörni az ostromgyűrűt, így az ukránok csak fegyverletétel árán hagyhatták el a várost. Az otthagyott készletek mind a népfelkelők birtokába jutottak. Mint kiderült, volt köztük Humvee amerikai páncélozott terepjáró is. www.hidfo.net.ru/2015/02/19/amerikai-terepjarot-talaltak-nepfelkelok-debalcevoban
Lázár Páván
2015. február 19. 19:42
a cnn a sziájé szócsöve
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!