Bokros Lajos oroszul kérdezi Putyint

2015. február 16. 14:52

Ukrajnáról, a népek önrendelkezéséről, a gazdaságról és az orosz demokráciáról is kérdezi oroszul Vlagyimir Putyint Bokros Lajos és Bartha Péter.

2015. február 16. 14:52

 

Összesen 212 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kispalyas
2015. február 17. 09:18
Azon a harkovi főiskolán lalit csak számolni tanították,oroszul beszélni nem? Vagy Harkovban (bocs Harkivben) már akkor is ukránul beszéltek?
Csigorin
2015. február 17. 09:17
Amugy a valasz az, ha Dagesztan, Ingusfold, Csecsenfold stb fuggetlenedni akar, akkor majd megvitatjak. De most eppen nem akar, szoval a kerdes targytalan.
pitypang1125
2015. február 17. 08:46
És ki nem szarja le hogy ez a redves Bokros mit röfög? Jól ki kellene verdesni a fogait a tetves hazaáruló szarházinak!
Lázár Páván
2015. február 17. 08:11
Az ország ezzel kétszeresen is pórul járt: a gyakran érték alatt dobra vert állami javak nem is maradtak az országban, hanem adómentesen külföldön fialtak tovább. Magyarországnak maradt a folyamatos eladósodás, hitelfelvételek és megszorítások ördögi köre – kormányzatoktól függetlenül. Ráadásul a magyar offshore milliárdosok közül még Berezovszkijok és Abramovicsok sem kerültek ki. Pedig a külföldi milliárdosokat sorozatban termelő Oroszországból is csak alig több mint háromszor annyi pénzt sikerült külföldre juttatni, mint Magyarországról. Ráadásul Magyarországnak nem volt olyan vezetője sem, mint Vlagyimir Putyin, aki – vitatható módszerekkel, de – hazahozatta az offshore paradicsomokba síbolt vagyonok jelentős részét. Ebből a szempontból új megvilágításba kerülhet a magyar adósságválság: valóban nem lett volna szükség IMF-re és uniós mentőövre – de Bokros-, Gyurcsány- és Orbán-csomagra sem –, ha a politikai elit az elmúlt 20-25 évben hatékonyan fellép az országkárosító jelenséggel szemben." http://greenr.blog.hu/2013/01/20/magyarorszag_elrablasa_offshore_es_illuminati
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!